VLOER REPARATIE

Schade aan uw vloer? Kleine spotschade, zoals een schroeiplek, een deuk of een kras in uw houten vloer repareren we snel, waarbij het voor ons van belang is dat de originele uitstraling behouden blijft. Heeft u laminaat, parket, vinyl, kurk, grindvloer, plavuizen, kalkzandsteen, marmoleum, gietvloer, of natuursteen? Onze spotrepair methode is toepasbaar op bijna elke vloer reparatie.

Offerte aanvragen
Spotrepair reparatie aan vloer

WAT VOOR SCHADE?

De verwarming is vervangen door een elektrische verwarming. Hierdoor is de leiding in de vloer overbodig geraakt en is de plek van de leiding nu zichtbaar als een beschadiging op de keramische tegel.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair techniek voor keramische vloeren kon de tegel onzichtbaar gerepareerd worden.

WAT VOOR SCHADE?

Een groene, ronde, afdruk op de gietvloer. Door een lekkende plantenbak dat op groen vilt stond, is de gietvloer beschadigd geraakt.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, door onze spotrepair methode toe te passen, kon de specialist de beschadiging aan de gietvloer onzichtbaar repareren.

WAT VOOR SCHADE?

Er zit een deuk in de laminaatvloer, doordat de boormachine op de vloer is gevallen tijdens installatiewerkzaamheden.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair techniek voor laminaat is deze deuk onzichtbaar gerepareerd.

WAT VOOR SCHADE?

Een plank van de houten vloer was afgebroken en beschadigd.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, er is een nieuwe plank geplaatst in de houten vloer. Vervolgens is onze spotrepair methode voor hout toegepast om deze nieuwe plank als één geheel te maken met de vloer.

WAT VOOR SCHADE?

Een scheur in de grindvloer.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze reparatietechniek voor grindvloeren.

WAT VOOR SCHADE?

Twee gaten in de pvc vloer na het aanleggen van een bypass.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja. Dankzij onze spotrepair techniek voor pvc konden de gaten in de vloer snel gerepareerd worden.

WAT VOOR SCHADE?

Krassen in de vloertegel.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, wij hebben de krassen in de vloertegel kunnen repareren dankzij onze spotrepair techniek.

OOG VOOR MATERIAAL

Bij Novanet erkennen we de unieke samenstelling van elk materiaal. We begrijpen dat elke materiaalsoort uniek is en elke vloersoort een eigen hersteloplossing nodig heeft. Doordat we voor elk materiaal opzoek gaan naar een eigen reparatietechniek, kunnen we waarborgen dat er een kwalitatief hoogstaande oplossing geleverd wordt. Onze reparaties worden altijd uitgevoerd met materialen die minimaal van dezelfde kwaliteit zijn als de vloer. Op deze manier kunnen wij altijd een passend herstel aanbieden.

Vloer reparatie na schade

SPOTREPAIR

Onze spotrepair methode is toepasbaar op bijna elk denkbaar materiaal. Van parket reparatie tot het repareren van uw gietvloer. Elke vloer heeft unieke eigenschappen en vereist op maat ontwikkelde reparatie methodes. Deze methodes ontwikkelen en herontwikkelen we in onze Novanet Academy, waar we naast bijscholing ook onze eigen materialen ontwikkelen. In de loop van de jaren hebben we steeds meer reparatietechnieken ontwikkeld, waardoor we steeds meer materialen kunnen herstellen. Heeft u ook spotschade aan uw vloer, maar staat uw materiaalsoort er niet bij? Neem dan contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn voor uw vloer reparatie.