VLOER REPARATIE

Gaten in de parketvloer, krassen in laminaat of deuken in de gietvloer – vloerschades kunnen zeer uiteenlopend zijn. Gelukkig bieden wij voor vrijwel alle schades een oplossing.

Dagelijks zijn we actief bezig met het herstellen van schroeiplekken, deuken, krassen, vlekken en gaten. Dit kunnen we doen op bijna ieder type materiaal. Onze reparaties zijn gericht op partiële herstellingen, waardoor er geen meubels verplaatst hoeven te worden. Bovendien zijn onze herstelwerkzaamheden vaak al binnen enkele uren voltooid, zodat u slechts minimale overlast ervaart. Op deze manier bieden we een passende oplossing voor vrijwel alle vloerschades.

Offerte aanvragen
Spotrepair reparatie aan vloer

WAT VOOR SCHADE?

De verwarming is vervangen door een elektrische verwarming. Hierdoor is de leiding in de vloer overbodig geraakt en is de plek van de leiding nu zichtbaar op de keramische tegel.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair techniek voor keramische vloeren kon de tegel onzichtbaar gerepareerd worden.

WAT VOOR SCHADE?

Doordat er draden op de vloer zijn gevallen tijdens het leggen van de gietvloer, zijn er diverse deuken in de nieuwe vloer ontstaan.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, door onze spotrepair methode toe te passen, kon de specialist de beschadiging aan de gietvloer onzichtbaar repareren.

WAT VOOR SCHADE?

Er zit een deuk in de laminaatvloer, doordat de boormachine op de vloer is gevallen tijdens werkzaamheden.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair techniek voor laminaat is deze deuk onzichtbaar gerepareerd.

WAT VOOR SCHADE?

Een scheur in de grindvloer.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze reparatietechniek voor grindvloeren.

WAT VOOR SCHADE?

Twee gaten in de pvc vloer na het aanleggen van een bypass.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja. Dankzij onze spotrepair techniek voor pvc konden de gaten in de vloer snel gerepareerd worden.

WAT VOOR SCHADE?

Krassen in de vloertegel.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, wij hebben de krassen in de vloertegel kunnen repareren dankzij onze spotrepair techniek.

WAT VOOR SCHADE?

Diverse bijtplekken (door reinigingsmiddel) op de ongeoliede houten vloer.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, wij hebben de bijtplekken partieel kunnen herstellen.

OOG VOOR MATERIAAL

Bij Novanet erkennen we de unieke samenstelling van elk materiaal. We begrijpen dat elke materiaalsoort zijn eigen unieke eigenschappen heeft en dat elke vloersoort een specifieke hersteloplossing vereist. Door voor elk type materiaal een aparte reparatietechniek te hanteren, kunnen we garanderen dat we een herstel van hoge kwaliteit kunnen bieden. Onze reparaties worden altijd uitgevoerd met materialen die op zijn minst dezelfde kwaliteit hebben als de oorspronkelijke vloer. Op deze manier kunnen we altijd een geschikte en passende hersteloplossing aanbieden.

Vloer reparatie na schade

PASSENDE OPLOSSING

Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en vereist op maat ontwikkelde reparatiemethodes. Deze methodes worden ontwikkeld en verfijnd in onze Novanet Academy. Gedurende de jaren hebben we continu nieuwe reparatietechnieken ontworpen, waardoor we tegenwoordig vrijwel elk type materiaal kunnen herstellen. Desondanks zijn onze specialisten dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe materialen en herstelmethodes. Hierdoor kunt u in de toekomst blijven rekenen op de meest geavanceerde hersteloplossingen!