VLOER REPARATIE

Gaten in de parketvloer, krassen in laminaat of deuken in de gietvloer. Schades aan vloeren zijn erg uiteenlopend. Gelukkig bieden wij voor vrijwel alle schades de oplossing.

Dagelijks zijn wij bezig met het herstellen van schroeiplekken, deuken, krassen, vlekken en gaten. Dit kunnen wij op vrijwel ieder materiaal. Wij herstellen de schades partieel, waardoor er niet met meubels geschoven hoeft te worden. Daarnaast zijn onze reparaties vaak al binnen enkele uren afgerond, waardoor u minimale overlast ervaart. Zo bieden wij een passende oplossing voor nagenoeg alle schades aan de vloer.

Offerte aanvragen
Spotrepair reparatie aan vloer

WAT VOOR SCHADE?

De verwarming is vervangen door een elektrische verwarming. Hierdoor is de leiding in de vloer overbodig geraakt en is de plek van de leiding nu zichtbaar op de keramische tegel.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair techniek voor keramische vloeren kon de tegel onzichtbaar gerepareerd worden.

WAT VOOR SCHADE?

Doordat er draden op de vloer zijn gevallen tijdens het leggen van de gietvloer, zijn er diverse deuken in de nieuwe vloer ontstaan.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, door onze spotrepair methode toe te passen, kon de specialist de beschadiging aan de gietvloer onzichtbaar repareren.

WAT VOOR SCHADE?

Er zit een deuk in de laminaatvloer, doordat de boormachine op de vloer is gevallen tijdens werkzaamheden.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair techniek voor laminaat is deze deuk onzichtbaar gerepareerd.

WAT VOOR SCHADE?

Een scheur in de grindvloer.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze reparatietechniek voor grindvloeren.

WAT VOOR SCHADE?

Twee gaten in de pvc vloer na het aanleggen van een bypass.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja. Dankzij onze spotrepair techniek voor pvc konden de gaten in de vloer snel gerepareerd worden.

WAT VOOR SCHADE?

Krassen in de vloertegel.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, wij hebben de krassen in de vloertegel kunnen repareren dankzij onze spotrepair techniek.

WAT VOOR SCHADE?

Diverse bijtplekken (door reinigingsmiddel) op de ongeoliede houten vloer.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, wij hebben de bijtplekken partieel kunnen herstellen.

OOG VOOR MATERIAAL

Bij Novanet erkennen we de unieke samenstelling van elk materiaal. We begrijpen dat elke materiaalsoort uniek is en elke vloersoort een eigen hersteloplossing nodig heeft. Doordat we voor elk materiaal opzoek gaan naar een eigen reparatietechniek, kunnen we waarborgen dat er een kwalitatief hoogstaande oplossing geleverd wordt. Onze reparaties worden altijd uitgevoerd met materialen die minimaal van dezelfde kwaliteit zijn als de vloer. Hierdoor kunnen wij altijd een passend herstel aanbieden.

Vloer reparatie na schade

PASSENDE OPLOSSING

Ieder materiaal heeft unieke eigenschappen en vereist op maat ontwikkelde reparatie methodes. Deze methodes ontwikkelen en herontwikkelen wij in onze Novanet Academy. In de loop van de jaren hebben wij steeds meer reparatietechnieken ontwikkeld, waardoor we vandaag de dag vrijwel ieder materiaal kunnen herstellen. Desondanks zijn onze specialisten dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe materialen en herstelmethodes. Hierdoor bent u in de toekomst ook verzekerd van de beste hersteloplossingen.