KOZIJN REPARATIE

Bij inbraak-, brands-, hagel- of opleveringsschade aan uw kozijn wordt vaak gedacht aan complete vervanging. Niets is minder waar! Wij verassen onze klanten dagelijks met kostenbesparende en onzichtbare oplossingen. Onze vakmensen komen langs op locatie voor onzichtbaar schadeherstel van uw kozijn. Zo bieden wij een oplossing met minimale overlast en maximale kostenbesparing. 95% van de aanvragen kunnen wij repareren. Als dan toch blijkt dat reparatie niet meer mogelijk is, dan vervangen we het kozijn. Ongeacht welk merk kozijn het is. Zo kunt u altijd op onze service rekenen.

24/7  service voor noodafdichting
Buiten kantoortijden om verzorgt Novanet tijdelijke oplossingen om opengebroken deuren en ramen te dichten met de service die u van Novanet gewend bent.

Offerte aanvragen
Kozijn reparatie na schade

WAT VOOR SCHADE?

Inbraakschade aan het aluminium deurkozijn van een woning. De deur is geforceerd, waardoor het kozijn flink is verbogen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze reparatietechniek voor kozijnen kon de deur worden gerepareerd. Bovendien is het hang- en sluitwerk vervangen.

WAT VOOR SCHADE?

Inbraakschade aan het aluminium kozijn van de woning. Doordat het kozijn is geforceerd bij binnentreden, is het kozijn helemaal verbogen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair methode en lak- en spuittechnieken kon de inbraakschade volledig worden hersteld.

WAT VOOR SCHADE?

De overhead-deur van de garagepoort heeft diverse krassen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, de garagepoort is hersteld dankzij onze lak- en spuittechniek.

WAT VOOR SCHADE?

Inbrekers hebben zes gaten rondom het slot van het kunststof kiepraam geboord. Via deze gaten probeerde zij vervolgens de raamsluiting met een ijzerdraad of haakje te openen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze reparatietechniek voor kunststof kozijnen. Onze herstelmeester heeft de gaten verstevigd, gevuld en op kleur gespoten. Dit alles met een zeer goed resultaat.

WAT VOOR SCHADE?

De serre heeft de verkeerde lak kleur gekregen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, het kozijn van de serre is opnieuw gelakt en de juiste kleur is aangebracht.

WAT VOOR SCHADE?

Door een inbraak is het houten kozijn beschadigd.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, met onze herstelmethode voor houten kozijnen.

DUURZAME INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR HERSTEL VAN KOZIJNEN

Voor ons is geen schade hetzelfde, iedere reparatie is dan ook anders. Het repareren van schade aan een kunststof kozijn is geen machinewerk. Onze vakmensen worden daarom constant bijgeschoold om de nieuwste reparatietechnieken te gebruiken. Wij bieden voor alle mogelijke situaties een duurzame oplossing, ongeacht het materiaal of de ouderdom van het kozijn. Of het nu gaat om een 15 jaar oud opengebroken kozijn waarbij het aluminium is omgebogen, of een recent geïnstalleerd kunststof kozijn waarbij het materiaal is uitgebroken.

LAK- EN SPUITTECHNIEKEN

Voor het op locatie herstellen van kozijnen  hebben wij diverse innovatie oplossingen ontwikkeld. Denk aan speciaal ontwikkelde duurzame lak- en spuittechnieken die kwalitatief gelijk zijn aan de originele afwerking. We kunnen bij uw kozijn reparatie zelfs structuren in de lak aanbrengen en in dezelfde laagdikte.

Repareren van kozijnen

RENOLIT FOLIE

Is de folie van uw kozijn beschadigd? Dan vervangen we de folie met Renolit folie. Zo brengen wij het kozijn altijd weer in originele staat terug. Met deze techniek kunnen we bijvoorbeeld gevelpanelen in een liftschaft voorzien van een folie. Novanet is gecertificeerd partner van Renolit.