KOZIJN REPARATIE

Bij inbraakschade, brandschade, hagelschade of opleveringsschade aan uw kozijn wordt vaak meteen gedacht aan complete vervanging. Niets is minder waar! Onze klanten worden dagelijks verrast met kostenbesparende en onzichtbare oplossingen. Onze vakmensen komen binnen enkele dagen langs op locatie voor onzichtbaar schadeherstel van uw kozijn, zo is de schade al binnen enkele uren onzichtbaar gerepareerd. Daarom bieden wij een oplossing met minimale overlast en maximale kostenbesparing. 95% van de aanvragen kunnen wij repareren. Als dan toch blijkt dat reparatie niet meer mogelijk is, dan vervangen we het kozijn. Ongeacht welk merk kozijn het is. Zo kunt u altijd op onze service rekenen.

24/7  service voor noodafdichting
Buiten kantoortijden om verzorgt Novanet tijdelijke oplossingen om opengebroken deuren en ramen te dichten met de service die u van Novanet gewend bent.

Offerte aanvragen
Kozijn reparatie na schade

WAT VOOR SCHADE?

Inbraakschade aan het aluminium kozijn van de woning. Doordat het kozijn is geforceerd bij binnentreden, is het kozijn helemaal verbogen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze lak- en spuittechnieken kon de inbraakschade volledig worden hersteld.

WAT VOOR SCHADE?

Inbraakschade aan het aluminium deurkozijn van een woning. De deur is geforceerd, waardoor het kozijn flink is verbogen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze reparatietechniek voor kozijnen kon de deur worden gerepareerd. Bovendien is het hang- en sluitwerk vervangen.

WAT VOOR SCHADE?

De overhead-deur van de garagepoort heeft diverse krassen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, de garagepoort is hersteld dankzij onze lak- en spuittechniek.

WAT VOOR SCHADE?

Het kunststof kozijn heeft inbraakschade, door het openbreken van het kozijn.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze reparatietechniek voor kunstof kozijnen.

WAT VOOR SCHADE?

De kunststof schuifpui heeft een schroeiplek van circa 10 cm als gevolg van vuurwerk.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, de schroeiplek is onzichtbaar verwijderd met onze reparatiemethode voor kunststof.

WAT VOOR SCHADE?

Door een inbraak is het folie van het kozijn beschadigd geraakt, met krassen en putten als gevolg.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze hersteltechnieken voor beschadigd folie. Tevens hebben wij het hang- en sluitwerk vervangen, aangezien dit ook beschadigd was geraakt tijdens de inbraak.

Novanet is partner van Renolit; een leverancier van kwalitatief hoogstaand folie.

WAT VOOR SCHADE?

De serre heeft de verkeerde lak kleur gekregen.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, het kozijn van de serre is opnieuw gelakt en de juiste kleur is aangebracht.

WAT VOOR SCHADE?

Door een inbraak is het houten kozijn beschadigd.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, met onze herstelmethode voor houten kozijnen.

DUURZAME INNOVATIE OPLOSSINGEN VOOR HERSTEL VAN KOZIJNEN

Voor ons is geen schade hetzelfde, iedere reparatie is dan ook weer anders. Het repareren van een schade aan een kunststof kozijn is geen machinewerk. Onze vakmensen worden daarom constant bijgeschoold om de nieuwste reparatietechnieken te gebruiken. Wij bieden voor alle mogelijke situaties een duurzame oplossing, ongeacht het materiaal of de ouderdom van het kozijn. Of het nu gaat om een 15 jaar oud opengebroken kozijn waarbij het aluminium is omgebogen, of een recent geïnstalleerd kunststof kozijn waarbij het materiaal is uitgebroken.

LAK- EN SPUITTECHNIEKEN

Voor het op locatie herstellen van kozijnen  hebben wij diverse innovatie oplossingen ontwikkeld. Denk aan speciaal ontwikkelde duurzame lak- en spuittechnieken die kwalitatief gelijk zijn aan de originele afwerking. We kunnen bij uw kozijn reparatie zelfs structuren in de lak aanbrengen en in dezelfde laagdikte.

Repareren van kozijnen

RENOLIT FOLIE

Is de folie van uw kozijn beschadigd? Dan vervangen we de folie met Renolit folie. Zo wordt het kozijn altijd weer in originele staat teruggebracht. Met deze techniek kunnen we bijvoorbeeld gevelpanelen in een liftschaft voorzien van een folie. We zijn gecertificeerd partner van Renolit.