De herstelmeesters

OVER NOVANET

SCHADE BESTAAT NIET!

In onze wereld bestaat schade niet. Iedere dag herstellen onze vakmensen diverse soorten beschadigingen aan objecten. Zij draaien de tijd even terug en zorgen ervoor dat schade onzichtbaar wordt hersteld. Dit ambacht oefenen zij dagelijks uit in heel Nederland en België. Met ruim 30 jaar ervaring hebben onze vakmensen zelf hersteltechnieken ontwikkeld die wij onze nieuwe herstelmeesters zelf in de Novanet Academy bijbrengen. Zo kunnen zij zichzelf na een interne opleiding ook Meester in Herstel noemen.

Novanet collega

KWALITATIEVE OPLOSSINGEN

Onzichtbaar repareren van beschadigingen is ons uitgangspunt. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen. Het is niet voor niets dat we een garantie van 3 jaar weggeven op onze service.

MINIMALE OVERLAST

Als schadeherstelbedrijf streven we naar minimale overlast. Is er schade in de woning? We komen langs op locatie. Zo kunnen we een snelle service garanderen, waarbij we een individuele hersteloplossing geven.

DUURZAAM & KOSTENBESPAREND

Vaak wordt gedacht dat schadeherstel niet mogelijk is. Dit is zonde. We bieden voor bijna elke schade een oplossing en werken continu aan nieuwe technieken voor nog meer herstel. Hiermee wordt bespaard op milieu en kosten.

OPLEIDEN & INNOVEREN

NOVANET ACADEMY

Novanet dient een groot maatschappelijk doel. In de huidige economie is het extreem lastig goede vakmensen te vinden. Ambachtslieden die schaarser en duurder worden… wij prijzen ons gelukkig met onze interne opleiding. Alleen zo kunnen wij onze hoge kwaliteit en vakmanschap continueren.

Creatieve vakmensen
Onze herstelmeesters in actie
Groengedaan keurmerk voor duurzaam herstel

KWALITEITSLABEL VAN VERZEKERAARS

DUURZAAM HERSTEL

Novanet maakt onderdeel uit van het label Duurzaam Herstel. Het label Duurzaam Herstel is een coalitie van vooruitstrevende verzekeraars op gebied van duurzaamheid. Het label wordt uitgevoerd door Duurzaam Repareren. Wij worden getoetst op een set aan technische en organisatorische duurzaamheidseisen om dit label te mogen voeren.

WERKEN BIJ NOVANET

ONZE VACATURES

Wil jij ook dagelijks je klanten verrassen met innovatieve reparaties? Voor onze afdeling geveltechniek zijn wij op zoek naar een schadehersteller en voor onze afdeling keukenherstel zoeken wij een werkvoorbereider.