OVER NOVANET

SCHADE BESTAAT NIET!

In onze wereld bestaat schade niet. Iedere dag herstellen onze vakmensen diverse soorten beschadigingen aan objecten. Zij draaien de tijd even terug en zorgen ervoor dat schade onzichtbaar wordt hersteld. Dit ambacht oefenen zij dagelijks uit in heel Nederland en België. Met ruim 30 jaar ervaring hebben onze vakmensen zelf hersteltechnieken ontwikkeld die wij onze nieuwe herstelmeesters zelf in de Novanet Academy bijbrengen. Zo kunnen zij zichzelf na een interne opleiding ook Meester in Herstel noemen.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Goedemiddag, vandaag is mijn nieuwe kozijn geplaatst door Ron, Daniel en Gerard. En bij deze wil ik graag mijn complimenten geven, wat een vaklui! Hoewel ze de hele dag op elkaar lopen te vitten, hebben we samen een geweldige dag gehad. Helaas ben ik wel genoodzaakt om boodschappen te doen, de heren lusten graag wat. Maar nogmaals mijn complimenten, en de hartelijke groeten van een tevreden klant.

Annette de Boer

Ik wil u en uw organisatie een groot compliment maken voor de voortreffelijke service en afhandeling van deze schade! De monteur was vriendelijk en heeft keurig werk geleverd, de afspraakbevestiging en de gehele verdere communicatie verdienen een dikke pluim. Namens mijn moeder heel hartelijk bedankt, ik heb mijn complimenten over uw organisatie ook laten overbrengen naar de verzekeraar, zodat zij ook weten dat ze met de juiste organisatie in zee zijn gegaan.

Roger Losekoot

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Eber. Enorm vriendelijk en goed in zijn vak.

Sven Rickli

Afgelopen woensdag heeft een van uw medewerkers, Ron, mijn schuifpui na beschadiging door een inbraak gerepareerd. Ik wil u en hem mijn waardering laten weten voor de combinatie van vakmanschap en zorgvuldigheid. Mijn hartelijke dank daarvoor.

Mart Meeske

Bij deze bedankt voor het goede afhandelen van onze schade aan het aanrechtblad. Het is helemaal goed gekomen,de heren hebben een pracht stukje werk afgeleverd. Alles mooi schoon en goed afgewerkt. Zij verdienen een dikke duim om hoog. Onze complimenten daarvoor. Dat wilde ik even melden.

Janny Morren

Uw medewerker heeft vandaag uitstekend werk heeft verricht. Onze buiten – achterdeur ziet er weer als nieuw uit. Hij werkte niet alleen deskundig en secuur maar is ook nog een leuke kerel die Uw bedrijf goed vertegenwoordigt.

Joop Span

Goedemiddag, dinsdag 6 december heeft een medewerker van jullie, Igor, bij ons een composieten aanrechtblad gerepareerd. Dit naar onze tevredenheid, bedankt! Daarnaast heeft hij adviezen en tips gegeven over het gebruik van het aanrechtblad en o.a. uitgelegd wat composiet is en hoe het (niet) gerepareerd kan worden. Dit voegt iets toe aan jullie goede service vinden wij!

Willem

Puberette liet nepnagellijm vallen op mijn vloer, niet kleine plekjes, maar de NOVANET-meneer heeft net alles weggehaald. Superblij mee!

Jessica van Heuvelen

Gisteren heeft uw medewerker, Gijs, ons kozijn na een inbraakpoging uitstekend hersteld. Het werkt allemaal weer naar behoren. Wij bewonderen zijn vakmanschap en doorzettingsvermogen, dat het allemaal gelukt is ondanks de felle regenbuien. Onze complimenten voor deze kundige medewerker!

Onno

OPLEIDEN & INNOVEREN

NOVANET ACADEMY

Novanet dient een groot maatschappelijk doel. In de huidige economie is het extreem lastig goede vakmensen te vinden. Ambachtslieden die schaarser en duurder worden… wij prijzen ons gelukkig met onze interne opleiding. Alleen zo kunnen wij onze hoge kwaliteit en vakmanschap continuëren.

KWALITEITSLABEL VAN VERZEKERAARS

DUURZAAM HERSTEL

Novanet maakt onderdeel uit van het label Duurzaam Herstel. Het label Duurzaam Herstel is een coalitie van vooruitstrevende verzekeraars op gebied van duurzaamheid. Het label wordt uitgevoerd door Duurzaam Repareren. Wij worden getoetst op een set aan technische en organisatorische duurzaamheidseisen om dit label te mogen voeren.

KWALITATIEVE OPLOSSINGEN

Onzichtbaar repareren van beschadigingen is ons uitgangspunt. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen. Het is niet voor niets dat we een garantie van 3 jaar weggeven op onze service.

MINIMALE OVERLAST

Als schadeherstelbedrijf streven we naar minimale overlast. Is er schade in de woning? We komen langs op locatie. Zo kunnen we een snelle service garanderen, waarbij we een individuele hersteloplossing geven.

DUURZAAM & KOSTENBESPAREND

Vaak wordt gedacht dat schadeherstel niet mogelijk is. Dit is zonde. We bieden voor bijna elke schade een oplossing en werken continu aan nieuwe technieken voor nog meer herstel. Hiermee wordt bespaard op milieu en kosten.