De herstelmeesters

OVER NOVANET

SCHADE BESTAAT NIET!

Al meer dan 30 jaar is Novanet een begrip op het gebied van schadeherstel. In al die jaren is er veel veranderd. Toch staat net als in de beginjaren kwaliteit, dienstverlening en eerlijk zaken doen nog altijd voorop. Door altijd te blijven innoveren en daarnaast vast te houden aan onze visie is Novanet uitgegroeid tot het grootste reparatiebedrijf in de Benelux. Momenteel hebben wij meer dan 70 medewerkers in dienst verdeeld over 3 vestigingen.

Novanet streeft ernaar dat repareren in geval van schade de norm wordt. Vandaar dat wij ons dagelijks bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe hersteloplossingen. Al onze technieken zijn duurzaam, maar ook kostenverlagend en overlast beperkend. Wij geloven dat herstel uitkomst biedt voor de toekomst.

Novanet collega

SPOTREPAIR

Dankzij onze spotrepair reparatietechniek kunnen wij beschadigingen “slim” repareren. Hierbij bewerken wij het oppervlak zo min mogelijk. Onze spotrepair techniek is toepasbaar op beschadigde vloeren, sanitair, aanrechtbladen en meubilair.

LAK- EN SPUITTECHNIEKEN

Novanet heeft duurzame lak- en spuittechnieken ontwikkeld voor kozijnen.  Deze zijn kwalitatief gelijkwaardig aan de originele afwerking. Er kunnen zelfs structuren in de lak worden aangebracht, in dezelfde laagdikte als het oorspronkelijke kozijn.

(RE)PRODUCEREN

Keukenonderdelen die niet meer leverbaar zijn, maken wij na in exact de juiste kleur en het juiste design. De ouderdom en het merk van de keuken is voor ons geen enkele belemmering. Ieder soort materiaal aan keukenonderdelen repareren of reproduceren wij.

OPLEIDEN & INNOVEREN

NOVANET ACADEMY

Novanet dient een groot maatschappelijk doel. In de huidige economie is het extreem lastig goede vakmensen te vinden. Ambachtslieden die schaarser en duurder worden… wij prijzen ons gelukkig met onze interne opleiding. Alleen zo kunnen wij onze hoge kwaliteit en vakmanschap continueren.

Creatieve vakmensen
Repareren van schade
Groengedaan keurmerk voor duurzaam herstel

KWALITEITSLABEL VAN VERZEKERAARS

DUURZAAM HERSTEL

Novanet maakt onderdeel uit van het label Duurzaam Herstel. Het label Duurzaam Herstel is een coalitie van vooruitstrevende verzekeraars op gebied van duurzaamheid. Het label wordt uitgevoerd door Duurzaam Repareren. Wij worden getoetst op een set aan technische en organisatorische duurzaamheidseisen om dit label te mogen voeren.

WERKEN BIJ NOVANET

ONZE VACATURES

Wil jij ook dagelijks je klanten verrassen met innovatieve reparaties? Voor onze afdelingen geveltechniek en keukenherstel zijn wij op zoek naar schadeherstellers.