KEUKEN REPARATIE

Bent u op zoek naar een reparatiebedrijf voor uw keuken? Door brandschade, leidinglekkage of vlam in de pan is uw keuken beschadigd? De schade is vervelend, maar het vervangen van de gehele keuken is te rigoureus. Bovendien geeft het vervangen van de keuken behoorlijk wat overlast en is het zeer belastend voor het milieu. Dan krijgt u van uw keukenleverancier ook nog te horen dat de onderdelen van de keuken niet meer leverbaar zijn. Of u weet simpelweg niet waar de keuken gekocht is omdat de keuken al in de woning aanwezig was tijdens de aankoop van de woning. Novanet biedt de uitkomst voor uw keuken reparatie. Elk aanrechtblad of keukenkastje wordt onzichtbaar gerepareerd.

Offerte aanvragen
Keuken reparatie na schade

WAT VOOR SCHADE?

Een grote witte kring, als gevolg van een te hete pan op het aanrechtblad.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, met onze spotrepair methode kon de kring op het aanrechtblad snel worden hersteld.

WAT VOOR SCHADE?

Het composieten aanrechtblad is beschadigd. Aan de rand van het blad zit een deuk.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, dankzij de spotrepair techniek is het composieten blad weer hersteld.

WAT VOOR SCHADE?

Het hpl aanrechtblad is beschadigd geraakt door een te hete pan op het aanrechtblad.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, het aanrechtblad is onzichtbaar gerepareerd dankzij onze spotrepair methode.

WAT VOOR SCHADE?

Waterschade aan de keukenkast, door een lekkende kraan.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, vanwege de grootte van de beschadiging was de keukenkast niet meer te repareren. Vandaar dat onze specialisten deze hebben nagemaakt in onze studio.

WAT VOOR SCHADE?

Er is frituurvet op het keukenfront gelekt, waardoor deze is gesmolten.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, door het oude folie te verwijderen en nieuw folie aan te brengen.

WAT VOOR SCHADE?

De keuken hoekkast heeft waterschade.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, ondanks dat de hoekkast niet meer te repareren was, bood Novanet uitkomst. Wij hebben de hoekkast nagemaakt in onze studio en vervolgens geplaatst in de keuken. Met als resultaat een nieuwe hoekkast, die niet te onderscheiden is van de overige keukenonderdelen.

WAT VOOR SCHADE?

Door een hete pan zitten er meerdere schroeischades op een RVS wasbak.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, onze hestelmeester heeft alle schroeischades uit de wasbak kunnen polijsten. De wasbak zag er na onze reparatie weer uit als nieuw.

DE GROOTTE VAN DE KEUKEN SCHADE

Afhankelijk van de grootte van de schade komen we bij u langs op locatie om de schade daar ter plekke te repareren. Zo kunnen we vaak snel ter plekke uw aanrechtblad repareren. Binnen enkele uren kunnen onze gecertificeerde vakmensen zo’n lelijke schade al onzichtbaar herstellen, zodat u minimale overlast ervaart.

Is de schade in de keuken te groot dan meten we de beschadigde onderdelen op en reproduceren deze bij ons op het hoofdkantoor in Utrecht. We maken het beschadigde onderdeel in dezelfde stijl na in onze studio. Uiteraard wordt dit altijd met u gecommuniceerd, zodat u ook van ons weet hoe lang het proces in beslag zal nemen. Daarmee bespaart u natuurlijk aanzienlijk doordat u niet de gehele keuken of het keukenblad hoeft te vervangen!

Keukenreparatie

REPAREREN EN (RE)PRODUCEREN

Gelukkig biedt Novanet uitkomst. Wij repareren en maken keukenonderdelen na in de juiste kleur en het juiste design. De ouderdom van de keuken is voor ons geen enkele belemmering. Wij kunnen iedere schade van ieder soort materiaal aan keukenkasten, keukendeuren en aanrechtbladen herstellen. Ook bijbehorend keukenapparatuur wordt door ons vervangen. Zo heeft u een keuken reparatie op maat.