KEUKEN REPARATIE

Schroeischade op het aanrechtblad, keukenkasten met waterschade of stootschade aan het aanrechtblad – het is allemaal erg vervelend. Toch ziet u waarschijnlijk op tegen de gedachte de hele keuken te vervangen. Het vervangen van de keuken geeft namelijk veel overlast en het is ook nog eens belastend voor het milieu. Daarbij komt het vaak voor dat de keuken niet meer leverbaar is, of wordt simpelweg vergeten waar de keuken oorspronkelijk is aangeschaft.

Gelukkig biedt Novanet in het geval van schade aan uw keuken altijd een oplossing! Wij repareren vrijwel alle schades aan de keuken, waardoor uw keuken er binnen de kortste keren weer uit ziet als voor de schade. Vraag een vrijblijvende offerte aan en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen
Keuken reparatie na schade

WAT VOOR SCHADE?

Het hpl aanrechtblad is beschadigd geraakt door een te hete pan op het aanrechtblad.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, het aanrechtblad is onzichtbaar gerepareerd dankzij onze spotrepair methode.

WAT VOOR SCHADE?

Aan de rand van het composiet aanrechtblad is een stuk afgebroken.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, dankzij de spotrepair techniek is het composieten blad weer hersteld.

WAT VOOR SCHADE?

Een grote witte kring, als gevolg van een hete pan op het aanrechtblad.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, met onze spotrepair methode kon de kring op het aanrechtblad snel worden hersteld.

WAT VOOR SCHADE?

Waterschade aan de keukenkast, door een lekkende kraan.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, vanwege de grootte van de beschadiging was de keukenkast niet meer te repareren. Vandaar dat onze specialisten deze hebben nagemaakt in onze studio.

WAT VOOR SCHADE?

Er is frituurvet op het keukenfront gelekt, waardoor deze is gesmolten.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, door het oude folie te verwijderen en nieuw folie aan te brengen.

WAT VOOR SCHADE?

De keuken hoekkast heeft waterschade.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, ondanks dat de hoekkast niet meer te repareren was, bood Novanet uitkomst. Wij hebben de hoekkast nagemaakt in onze studio en vervolgens geplaatst in de keuken. Met als resultaat een nieuwe hoekkast, die niet te onderscheiden is van de overige keukenonderdelen.

WAT VOOR SCHADE?

Door een hete pan zitten er meerdere schroeischades op een RVS wasbak.

IS DE SCHADE OPGELOST?

Ja, onze hestelmeester heeft alle schroeischades uit de wasbak kunnen polijsten. De wasbak zag er na onze reparatie weer uit als nieuw.

KEUKEN REPARATIE OP MAAT

Geen schade is hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk voor elke reparatie. We maken echter wel onderscheid tussen kleine en grote schades. Bij kleine schades komt onze monteur naar uw locatie om de schade ter plekke te herstellen met behulp van onze spotrepair methode. Vaak is de schade binnen enkele uren verholpen, wat betekent dat u minimaal ongemak ondervindt.

Indien de schade te groot is voor onze spotrepair methode meten wij de beschadigde onderdelen op en reproduceren wij deze in onze werkplaats. Onze gecertificeerde vakmensen maken de keukenonderdelen exact na en spuiten deze vervolgens op kleur. Uiteraard communiceren wij van tevoren welke herstelmethode wij gaan gebruiken. Zo weet u direct hoelang het proces ongeveer zal duren.
Keukenreparatie

EEN VOLLEDIGE OPLOSSING

Onze reparatietechnieken zijn toepasbaar op vrijwel alle schades aan ieder soort materiaal. De ouderdom van de keuken speelt hierin geen enkele belemmering. Naast dat wij schades partieel herstellen en keukenonderdelen namaken in onze werkplaats vervangen wij ook bijbehorend keukenapparatuur. Zo geven wij een passende en volledige oplossing met iedere keuken reparatie.