SANITAIR REPARATIE

Bad reparatie of douchebak reparatie nodig? Het repareren van beschadigingen aan uw sanitair kan Novanet als geen ander. Voor kleine beschadigingen aan uw sanitair gebruiken we de spotrepair methode. Dit is het ‘slim repareren’ van kleine beschadigingen waarbij de oppervlakte zo min mogelijk wordt bewerkt. Het is een uiterst kostenbesparende en duurzame manier van herstellen. Een sanitair reparatie door Novanet herstelt uw badkamer onzichtbaar en snel.

Offerte aanvragen
Spotrepair sanitair

WAT VOOR SCHADE?

Een gat in het bad.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze zelfontwikkelde reparatietechniek voor sanitair. Bekijk hier hoe wij het bad repareren.

WAT VOOR SCHADE?

Een gat van circa 10 cm in het bad, dat ontstond door een valpartij in het bad.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, door de spotrepair techniek voor sanitair toe te passen. Het gat is vakkundig gedicht en het bad is onzichtbaar hersteld. Naast baden, repareert Novanet ook wasbakken en douchebakken met deze techniek.

WAT VOOR SCHADE?

Een gat in het bad, door een gevallen douchekop.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair reparatietechniek voor sanitair.

WAT VOOR SCHADE?

Op de rand van de wasbak zit een put.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, de schade aan de wasbak was snel opgelost door onze spotrepair reparatietechniek toe te passen.

OOG VOOR MATERIAAL

Bij Novanet erkennen we de unieke samenstelling van elk materiaal. We begrijpen dat iedere materiaalsoort uniek is en een eigen reparatieoplossing nodig heeft. Onze spotrepair reparatietechnieken zijn toepasbaar op bijna alle denkbare sanitaire materialen. We repareren uw kunststof wastafel, kunststof douchebak, kunststof badkuip en uw vloertegel of wandtegel. Daarbij maakt de grootte van de schade ons eigenlijk niet zo veel uit. We repareren beschadigingen aan uw sanitair van verschillende omvang.

Bij onze reparatietechnieken is het behoud van de originele uitstraling het uitgangspunt. In de afgelopen jaren hebben we tal van reparatiemethoden ontwikkeld waardoor er steeds meer soorten materiaal hersteld kunnen worden. De kosten van de reparatie staan niet in verhouding tot de kosten van het vervangen van het object.

Repareren van kozijnen

DE VOORDELEN VAN SPOTREPAIR

De voordelen van deze spotrepair techniek blijven onze klanten verbazen. We rijden bij u voor en herstellen de schade binnen enkele uren op locatie. Daardoor blijft de overlast voor u beperkt. Binnen enkele uren is uw lelijke schade namelijk onzichtbaar hersteld. Niet alleen het snelle handelen en de minimale overlast zijn pluspunten van deze spotrepair techniek. Daarnaast is deze methode duurzaam en kostenbesparend. U hoeft namelijk geen nieuwe producten te vervangen en aan te schaffen. De kosten voor uw sanitair reparatie vallen daarmee vele malen lager uit.