SANITAIR REPARATIE

Een bad reparatie of douchebak reparatie nodig? Het repareren van beschadigingen aan sanitair kan Novanet als geen ander. Wij repareren schade in de badkamer, ontstaan door bijvoorbeeld een gevallen douchekop of een valpartij. Van kleine krassen in de wastafel, tot flinke gaten in de badkuip. Deze schades herstellen wij met de door ons ontwikkelde spotrepair methode. Dit is het ‘slim repareren’ van beschadigingen, waarbij de oppervlakte zo min mogelijk wordt bewerkt. Het is een uiterst kostenbesparende en duurzame manier van herstellen.

Offerte aanvragen
Spotrepair sanitair reparatie van schade

WAT VOOR SCHADE?

Een gat van circa 10 cm in het bad, dat ontstond door een valpartij in het bad.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, door de spotrepair techniek voor sanitair toe te passen. Het gat is vakkundig gedicht en het bad is onzichtbaar hersteld. Naast baden, repareert Novanet ook wasbakken en douchebakken met deze techniek.

WAT VOOR SCHADE?

Een gat in het bad.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze zelfontwikkelde reparatietechniek voor sanitair. Bekijk in de video hiernaast hoe zo een reparatie in zijn werk gaat.

WAT VOOR SCHADE?

Een gat in het bad, door een gevallen douchekop.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair reparatietechniek voor sanitair.

WAT VOOR SCHADE?

Op de rand van de wasbak zit een put.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, de schade aan de wasbak was snel opgelost door onze spotrepair reparatietechniek toe te passen.

WAT VOOR SCHADE?

In de wasbak zaten diverse plekken die niet meer schoon te krijgen zijn.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, onze herstelmeester heeft de wasbak gepolijst. Hierdoor is de schade onzichtbaar geworden.

WAT VOOR SCHADE?

Op de tegen in de douch zat een kras en een aantal gaten.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, door middel van onze spotrepair methode. Onze herstelmeester heeft de kras weggewerkt en de gaten gevuld en ingekleurd. De schade is hierdoor onzichtbaar geworden.

OOG VOOR MATERIAAL

Bij Novanet erkennen we de unieke samenstelling van elk materiaal. We begrijpen dat iedere materiaalsoort uniek is en een eigen reparatieoplossing nodig heeft. Onze spotrepair reparatietechnieken zijn toepasbaar op bijna alle sanitaire materialen. Daarbij maakt de grootte van de schade ons eigenlijk niet zo veel uit.

Bij onze reparatietechnieken is het behoud van de originele uitstraling het uitgangspunt. In de afgelopen jaren hebben we tal van reparatiemethoden ontwikkeld, waardoor we steeds meer materiaal kunnen herstellen. De kosten van de reparatie staan niet in verhouding tot de kosten van het vervangen van het object.

Repareren van kozijnen

DE VOORDELEN VAN SPOTREPAIR

De spotrepair reparatietechniek blijft onze klanten verbazen. Wij rijden bij u voor en herstellen de schade op locatie. Daardoor blijft de overlast voor u beperkt. Binnen enkele uren is de schade namelijk al onzichtbaar hersteld. Niet alleen het snelle handelen en de minimale overlast zijn pluspunten van deze spotrepair techniek. Deze methode is ook duurzaam en kostenbesparend. U hoeft geen nieuwe producten aan te schaffen en te vervangen. De kosten voor uw sanitair reparatie vallen daarmee vele malen lager uit. Bovendien gebruikt Novanet tijdens de reparatie uitsluitend materialen van minimaal dezelfde kwaliteit als het oorspronkelijke bad, de wasbak of douchevloer.