SANITAIR REPARATIE

Heeft u een bad reparatie of douchebak reparatie nodig? Het herstellen van beschadigingen aan sanitair is een specialiteit van Novanet. Wij zijn experts in het herstellen van schade in de badkamer, die bijvoorbeeld kan ontstaan door een gevallen douchekop of een valpartij. Van kleine krassen in de wastafel tot grote gaten in de badkuip, wij zijn er voor elke klus. Onze unieke spotrepair methode stelt ons in staat deze schades te herstellen. Dit houdt in dat we beschadigde oppervlaktes zo minimaal mogelijk bewerken, wat leidt tot uiterst kostenbesparende en duurzame reparaties.

Offerte aanvragen
Spotrepair sanitair reparatie van schade

WAT VOOR SCHADE?

Een gat van circa 10 cm in het bad, dat ontstond door een valpartij in het bad.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, door de spotrepair techniek voor sanitair toe te passen. Het gat is vakkundig gedicht en het bad is onzichtbaar hersteld. Naast baden, repareert Novanet ook wasbakken en douchebakken met deze techniek.

WAT VOOR SCHADE?

Een gat in het bad.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze zelfontwikkelde reparatietechniek voor sanitair. Bekijk in de video hiernaast hoe zo een reparatie in zijn werk gaat.

WAT VOOR SCHADE?

Een gat in het bad, door een gevallen douchekop.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, dankzij onze spotrepair reparatietechniek voor sanitair.

WAT VOOR SCHADE?

Op de rand van de wasbak zit een put.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, de schade aan de wasbak was snel opgelost door onze spotrepair reparatietechniek toe te passen.

WAT VOOR SCHADE?

In de wasbak zaten diverse plekken die niet meer schoon te krijgen zijn.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, onze herstelmeester heeft de wasbak gepolijst. Hierdoor is de schade onzichtbaar geworden.

WAT VOOR SCHADE?

Op de tegen in de douch zat een kras en een aantal gaten.

IS DE SCHADE GEREPAREERD?

Ja, door middel van onze spotrepair methode. Onze herstelmeester heeft de kras weggewerkt en de gaten gevuld en ingekleurd. De schade is hierdoor onzichtbaar geworden.

OOG VOOR MATERIAAL

Bij Novanet erkennen we de unieke samenstelling van elk materiaal. We begrijpen dat elke materiaalsoort zijn eigen unieke kenmerken heeft en een specifieke reparatieoplossing vereist. Onze spotrepair reparatietechnieken zijn praktisch toepasbaar op vrijwel alle sanitaire materialen. Bovendien maakt de omvang van de schade voor ons weinig verschil.

 

In onze reparatietechnieken staat het behoud van de oorspronkelijke uitstraling centraal. In de afgelopen jaren hebben we talloze reparatiemethoden ontwikkeld, waardoor we in staat zijn steeds meer soorten materiaal te herstellen. De kosten van onze reparaties wegen niet op tegen de kosten van het volledig vervangen van het object.

Repareren van kozijnen

DE VOORDELEN VAN SPOTREPAIR

De spotrepair reparatietechniek blijft onze klanten verbazen. Wij komen bij u langs en herstellen de schade op locatie. Dit zorgt ervoor dat de overlast voor u beperkt blijft, want binnen enkele uren is de schade namelijk al onzichtbaar hersteld. Naast de snelle interventie en minimale overlast, biedt de spotrepair techniek nog meer voordelen. Deze methode is niet alleen duurzaam en kostenbesparend, maar u hoeft ook geen nieuwe producten aan te schaffen en te vervangen. Hierdoor vallen de kosten voor uw sanitair reparatie aanzienlijk lager uit. Bovendien maakt Novanet tijdens de reparatie uitsluitend gebruik van materialen van minstens dezelfde kwaliteit als het oorspronkelijke bad, de wastafel of douchevloer.