Skip to main content

HERSTEL VAN GIETVLOEREN

Ondanks dat gietvloeren erg sterk en slijtvast zijn is schade nooit uit te sluiten. Zo kan het voorkomen dat er door vallende objecten gaten, scheuren of deuken in de vloer ontstaan. Ook kan de gietvloer verkleuren door bijvoorbeeld waterschade of vloeistoffen die afgeven. Vaak wordt gedacht dat zulke schades alleen hersteld kunnen worden door het (plaatselijk) aanbrengen van nieuwe versnelde epoxy of polyurethaan (bestandsdelen van de gietvloer). Novanet biedt echter een alternatieve reparatiemethode, die de kans op een zichtbare reparatieplek enorm verkleind.

Draden in gietvloer
Draden in gietvloer hersteld

HOE HERSTELLEN WIJ SCHADES AAN GIETVLOEREN

Novanet is gespecialiseerd in spotrepair, dit is het plaatselijk repareren van schades. Deze techniek is ook toepasbaar op gietvloeren. Bij gaten, scheuren of deuken in de gietvloer vullen wij de schade eerst op met een zelfontwikkeld vulmiddel. Dit vulmiddel is altijd van minimaal dezelfde kwaliteit als de gietvloer zelf. Na het aanbrengen van het vulmiddel wordt deze geschuurd, zo zorgen wij ervoor dat er geen hoogteverschil zit tussen het gerepareerde gedeelte en de rest van de vloer. Wanneer beide delen gelijk zijn starten wij met het op kleur brengen van de vulling. Onze specialisten hebben enorme kennis van kleuren, waardoor zij vrijwel iedere kleurtint exact kunnen namaken. Na het op kleur brengen van de vulling is de reparatie klaar en is er (vrijwel) niks meer van de schade te zien.

Verkleuringen van de gietvloer herstellen wij op dezelfde manier. Bij deze schades hoeven wij echter geen vulmiddel aan te brengen en wordt er gelijk gestart met het op kleur brengen van de gietvloer. Met deze reparaties weten wij dagelijks onze klanten te verbluffen.

schade gietvloer
Gietvloer muur hersteld
Waterschade gietvloer
Waterschade gietvloer hersteld
gietvloer schade
gietvloer hersteld

TOTAALOPLOSSING

Heeft u ook schades aan uw gietvloer? Of heeft u vragen over de herstelmogelijkheden en/of het aanvragen van een offerte? Neem contact met ons op via info@novanet.nl of app naar +31686854864