Skip to main content

Novanet is een expert in het repareren van het bad. Dagelijks zijn wij bezig met het herstellen van diverse beschadigingen. Zo repareren wij onder andere krassen, deuken en gaten in het bad. Dit doen wij op onder andere baden van acryl en quaryl. Deze werkzaamheden voeren wij in heel Nederland uit.

Hoe gaan wij te werk bij het repareren van het bad?

Allereerst beoordeelt onze projectleider de door u aangeleverde foto’s. In 90% van de gevallen kan hij op basis hiervan de schade goed beoordelen en een offerte opstellen. Wanneer u vervolgens akkoord gaat met deze offerte plannen wij een afspraak met u in.

Novanet hersteld schade aan het bad met onze spotrepair methode. Dit houdt in dat onze herstelmeester de schade op locatie, plaatselijk gaat herstellen. Omdat iedere schade uniek is hebben wij hier diverse reparatietechnieken voor. Op locatie bepaald onze specialist welke aanpak het beste is voor de desbetreffende schade. Voor al onze reparatietechnieken geldt wel dat deze altijd van minimaal dezelfde kwaliteit zijn als de rest van de schade, daarnaast zijn wij pas tevreden als de schade na herstel (vrijwel) onzichtbaar is geworden. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u.

Bij gaten, deuken en afgebroken stukken beginnen wij de reparatie altijd met het opvullen van de schade. Onze specialist doet dit met onze zelfontwikkelde vulling, die uiteraard volledig waterdicht is. Deze vulling heeft altijd minimaal dezelfde kwaliteit als het originele materiaal. Nadat de vulling is aangebracht wordt deze op kleur gebracht, indien nodig wordt hierna nog de juiste glansgraad aangebracht. Hierdoor wordt de schade (on)zichtbaar.

Schade aan sanitair: gat in bad
Bad reparatie na schade

Indien uw bad geen gaten of deuken heeft, maar alleen wat krassen of kleine butsten volstaat in veel gevallen het polijsten van het bad. Door het bad licht te polijsten verdwijnen de krassen/butsen en wordt de stevigheid van het bad tegelijkertijd terug gebracht.

Duurzame oplossing

Herstellen is een stuk minder belastend voor het milieu dan vervangen. Daarom is de keuze voor een reparatie van beschadigde onderdelen altijd de meest duurzame oplossing. Daarnaast zijn al onze producten FSC- gecertificeerd en zijn wij partner van stichting groen. Zo dragen wij als bedrijf bij aan een beter milieu.