Skip to main content

Douchekoppen die in het bad vallen! Glazen wanden die spontaan springen! Schroeischade door waxinelichtjes! Vervelende beschadigingen die schade aan sanitair veroorzaken, uiteenlopend van kleine putjes tot grote barsten. Maar is het daarom nodig om de douchebak of het bad te vervangen? Nee! De vakspecialisten van Novanet herstellen dergelijke beschadigingen dagelijks op een vakkundige en onzichtbare wijze. Wij nemen u graag mee in de wereld van het herstel van sanitair.

STAP 1

Voordat we beginnen met het herstel, verwijderen we eerst op zorgvuldige wijze de achtergebleven zeepresten. Om er vervolgens voor te zorgen dat de twee componenten vulling, die door Novanet zelf ontwikkeld is, zich het beste hecht maakt onze monteur het materiaal rondom de scheur week. Tijdens dit proces trekken de moleculen in het kunststof open waardoor de twee componenten vulling veel beter hecht. De vulling wordt secuur aangebracht en verwarmd. Bij het verwarmen vindt er een chemische reactie plaats waardoor het vulmateriaal sterker uithard.

STAP 2

De volgende stap is het aanbrengen van verschillende lagen primer om alle oneffenheden weg te werken en een betere hechting te creëren voor de uiteindelijke toplaag. Voor de afwerking worden er twee speciale lagen hoogglanslak aangebracht. De toplaag is van een dermate hoge kwaliteit dat deze uitermate geschikt is voor het opvangen van temperatuurwisselingen bij het gebruik van koud als warm water. Secuur werk, want de kleur moet natuurlijk exact hetzelfde zijn. Het is daarom een vereiste dat de monteurs van Novanet kennis van kleuren hebben. Novanet neemt altijd het gehele kleurenpallet mee op locatie. Nog even netjes schoonmaken en zie daar! De schade heeft nooit bestaan.

STAP 3

Het laten herstellen van een schade is veel goedkoper dan het opnieuw laten plaatsen van een douchebak of bad. Een reparatie is binnen enkele uren uitgevoerd waardoor de overlast ook veel minder is dan bij vervanging. De reparatie’s van Novanet zijn kostenbesparend, duurzaam van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het herstel van uw sanitair? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met u.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl

Herstellen van sanitair schade