Skip to main content

SCHADE AAN VISGRAAT VLOEREN

Visgraat vloeren zijn terug van weggeweest. Deze eeuwenoude legtechniek is sinds een aantal jaar weer mateloos populair. Derhalve zien wij ook steeds vaker schades aan deze vloeren voorbij komen. Normaliter worden schades aan visgraat vloeren hersteld door de beschadigde planken te vervangen. Om het kleurverschil dan te minimaliseren wordt de gehele vloer geschuurd, waarvoor alle meubels verplaatst moeten worden. Al deze werkzaamheden staan niet in verhouding met de schade. Gelukkig kunnen wij schades aan visgraat vloeren herstellen met onze spotrepair methode! De vloer hoeven wij hierdoor niet te schuren en alle meubels kunnen gewoon blijven staan. Zo bieden wij een snellere, goedkopere en meer duurzame oplossing voor schade aan visgraat vloeren. Wij laten dit graag zien aan de hand van een aantal voorbeelden.

Laminaat visgraat vloer

Op de laminaat vloer is een grote buts ontstaan doordat er een stoel op is gevallen. De schade kon gelukkig netjes hersteld worden door onze herstelmeester.

Laminaat visgraat schade
Laminaat visgraat

Merbau visgraat vloer

Bij deze merbau visgraat vloer is een stuk hout losgekomen. Onze herstelmeester heeft het gat eerst iets vergroot en vervolgens gevuld met onze zelfontwikkelde vulling (zichtbaar op eerste foto). Vervolgens heeft hij de juiste kleur terug gebracht, waardoor de schade onzichtbaar is geworden.

Merbau visgraat schade
Merbau visgraat

Rustiek eikenhouten vloer

Deze rustiek eiken visgraat vloer is beschadigd geraakt, doordat er vonken uit de openhaard op de vloer terecht zijn gekomen. Deze vonken hebben voor diversen schroeischades gezorgd. Gelukkig heeft Novanet de schade onzichtbaar kunnen herstellen.

Visgraat parket schade
Parket visgraat

Totaaloplossing

Heeft u ook (spot)schades aan uw (visgraat) vloer? Of heeft u vragen over de herstelmogelijkheden en/of het aanvragen van een offerte? Neem contact met ons op via info@novanet.nl of app naar +31686854864