Skip to main content

De maand januari is altijd een drukke maand bij Novanet, met veel reparatieaanvragen van beschadigingen door bijvoorbeeld gourmetstellen en vuurwerk. Desondanks merken wij bij Novanet nu al verschillen ten opzichte van voorgaande jaren. Zo is het aantal aanvragen met vuurwerkschade dat wij in januari hebben binnengekregen lager dan eerdere jaren.

GELUKKIG KUNT U BIJ NOVANET TERECHT VOOR VUURWERKSCHADE REPARATIES VAN ELK FORMAAT.

Van kleine krasjes tot flinke schroeiplekken. Zo gingen onze specialisten afgelopen week op pad voor de reparatie van een kunststof kozijn met vuurwerkschade. In de onderzijde van het kozijn zat een gat door een ontplofte vuurpijl. Bovendien zaten er meerdere schroeiplekken op het kozijn, rondom het gat.

Gelukkig konden wij zowel de schroeiplekken als het gat onzichtbaar herstellen met onze kozijnreparatietechniek. Aangezien wij de beschadigingen op locatie al repareren, ondervind de verzekerde weinig overlast. Bovendien repareren wij de beschadiging, ondanks de grote omvang, al in enkele uren.

Krijgt u schadeclaims binnen als gevolg van vuurwerk? Bent u op zoek naar een snelle reparatieoplossing? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@novanet.nl.

Vuurwerkschade aan kozijn voor reparatie
Vuurwerkschade reparatie aan kozijn na herstel