Skip to main content

De afgelopen weken merkten wij bij Novanet een verschuiving in het type reparatieaanvragen. Waar voorheen veel reparaties voor schade als gevolg van inbraak werden ingediend, zien wij momenteel steeds vaker herstelaanvragen voor spotschade en gebruiksschade binnenkomen. Deze verschuiving van aanvragen komt overeen met een eerste analyse van de politie, waaruit blijkt dat het aantal woninginbraken fors is afgenomen sinds de uitbraak van de coronacrisis (AD, 2020). Uitkomsten die waarschijnlijk direct te verklaren zijn door de nieuwe norm om zoveel mogelijk thuis te blijven. Inbrekers krijgen geen kans. Bovendien gaat men thuis vaker uitgebreid kokkerellen, waardoor er eerder schade in de keuken ontstaat.

Zo hebben wij recent spotschade aan een hpl aanrechtblad mogen repareren. Door een te hete pan op het aanrechtblad, ontstonden schroeiplekken en een kring op het blad.

SPOTSCHADE REPARATIE OP LOCATIE

Dankzij onze spotrepair reparatietechniek kon onze herstelmeester de schade snel herstellen. Onze twee-componentenvulling heeft ervoor gezorgd dat het aanrechtblad egaal werd. Waarna vervolgens de structuren van het aanrechtblad weer vakkundig zijn aangebracht. Met als resultaat dat de schade onzichtbaar was geworden!

COMPLEXE KEUKENSCHADES

Naast spotschades aan keukens, zien wij ook een toename aan brand- en waterschade. Dit zijn vaak complexere schades die middels tele-expertise lastiger zijn vast te stellen. Ons corona crisisteam heeft gepaste maatregelen getroffen, waardoor wij ons werk kunnen voortzetten. Indien nodig, gaan wij voor u op pad en verzorgen wij een nette opname.

Krijgt u schadeclaims binnen van beschadigingen aan de keuken? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via info@novanet.nl.

Schade hpl aanrechtblad door schroeiplekken
Repareren van schade aan hpl aanrechtblad
Aanrechtblad schade repareren