Skip to main content

Een echtpaar mocht een mooie mijlpaal bereiken; ze zijn 50 jaar gelukkig getrouwd. Dit moesten zij natuurlijk goed vieren en daar hoort een fles champagne bij. Het openen van de fles ging echter niet zonder problemen en de champagnefles stootte tegen het aanrechtblad aan. Hierdoor brak er een stuk uit de rand van het granieten blad. Ondanks dat dit de feestvreugde niet kon drukken, wilde het echtpaar de schade toch graag hersteld hebben. Het echtpaar schakelde Novanet in om het aanrechtblad te repareren. Dit soort schades kunnen wij weer keurig herstellen door gebruik te maken van onze spotrepair techniek. Dat gaat in grote lijnen, als volgt in zijn werk:

De voorbereiding

Voordat de herstelmeester begint met het herstellen van de schade, dekt hij het gebied rond zijn werkplaats netjes af. Dit om andere beschadigingen of vervuiling te voorkomen. Wanneer alles is afgedekt, start hij met de herstel- werkzaamheden.

Folie aangebracht

Spotrepair

Allereerst wordt de rand van de schadeplek afgevlakt, hierdoor zal de vulling beter hechten aan het aanrechtblad. Vervolgens wordt de schade secuur opgevuld. Doordat wij uitsluitend de beste producten gebruiken, kunnen wij garanderen dat deze van minimaal dezelfde kwaliteit is als het oorspronkelijke materiaal.

Ten slotte wordt het aanrechtblad netjes afgewerkt. Dit wordt gedaan door middel van een combinatie van laklagen die op locatie worden gemengd tot exact de juiste kleur. Vooral bij natuurstenen hoogglans aanrechtbladen vergt dit een hoge mate van vakmanschap.

schade natuursteen
Natuursteen hersteld

Hier moet namelijk niet alleen de kleur overeenkomen, maar ook het glansniveau moet hetzelfde zijn. Om dit te bereiken wordt het blad eventueel nog gepolijst. Op deze manier heeft onze herstelmeester het granieten hoogglans aanrechtblad van het gouden echtpaar weten te herstellen. Zowel het aanrechtblad als het echtpaar zijn nu weer klaar voor het volgende jubileum.

Onze  spotrepair techniek is naast natuursteen ook toepasbaar op andere materialen, zoals composiet, HPL, hout, keramiek, enz. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via info@novanet.nl voor onze reparatiemogelijkheden.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.n