Skip to main content

Novanet is ingeschakeld om een beschadigingen aan een keramische tegel te repareren.

Doordat de centrale verwarming in de woning is vervangen door een elektrische verwarming, zijn de leidingen overbodig geworden. Met als gevolg dat er onnodige doorvoeren in de vloer zaten. Aangezien er geen reservetegel was en de keramische tegels ook niet meer leverbaar waren, stond de klant voor een duivels dilemma. Aan de ene kant voelde het vervangen van de gehele keramische vloer zonde, maar aan de andere kant waren de gaten in de tegel een doorn in het oog.

Gelukkig werd de klant via via op Novanet gewezen, waarna contact met ons werd opgenomen. Op basis van een aantal foto’s konden wij beoordelen dat de gaten met behulp van de spotrepair methode netjes konden worden weggewerkt.

ONZICHTBAAR HERSTELD

Het werk van onze herstelmeester leverde weer een tevreden klant op. De gaten zijn met onze spotrepair reparatietechniek voor keramiek onzichtbaar hersteld. De vloer zag er weer uit als vanouds, zonder nieuwe tegels te gebruiken. De klant was dik tevreden. Niet alleen omdat de kosten van de reparatie niet in verhouding staan met het vervangen van de gehele vloer, maar achteraf er ook niet aan moest denken om dagen in de ellende, stof en herrie te zitten als men wel had gekozen voor het vervangen van de vloer.

Naast schade aan keramische vloertegels, repareren wij ook natuurstenen tegels, grindvloeren, gietvloeren, laminaat, parket, marmoleum, kurk en vinyl. Benieuwd naar de herstelmogelijkheden?  Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op via info@novanet.nl.

Schade aan keramische tegelvloer
Reparatie tegelvloer van keramiek