Skip to main content

SCHADE DOOR OMGEWAAIDE BOOM

Onlangs is Novanet ingeschakeld voor een zeer vervelende schade. Tijdens de storm van 18 juni in Leersum is een boom op het huis gewaaid. Dit heeft veel schade veroorzaakt aan de buitenkant van het huis. Eén tak was echter dwars door het dak geslagen, waardoor er nu ook een gat in het plafond zit. Novanet is ingeschakeld om dit gat te herstellen.

Overzicht foto
Tak door dak

ONZICHTBAAR HERSTEL NOVANET

Voordat Novanet ter plaatsen kwam is een aannemer aan de slag gegaan. De aannemer heeft het dak hersteld en het gat gedicht. Hierdoor was er van buitenaf niks meer van de schade te zien, vanaf binnen was dit echter anders. Hoewel het gat gedicht was zag je vanaf binnen toch duidelijk de beschadigde plek. Novanet kwam ter plaatsen om dit te herstellen.

Onze specialist heeft het gat gevuld en geschuurd, zodat deze precies even hoog is al de rest van de muur. Om de schade vervolgens onzichtbaar te maken heeft hij de kleur van het plafond nagemaakt en het beschadigde deel over geschilderd.

Herstel process
Dak hersteld

Nadat onze herstelmeester klaar was met het herstel ontvingen wij ook nog een leuk bericht van de klant zelf:

“Gisteren is Theo hier geweest voor reparatie op een plek waar een tak door het dak was gegaan tijdens de valwind in Leersum op 18 juni j.l. het is echt “amazing” wat hij voor elkaar heeft gekregen. Ik kan werkelijk niets terugvinden van de schade. Bijna eng…. Hans Klok is er niets bij!”

Zulke berichten zijn natuurlijk altijd leuk om te ontvangen!

Totaaloplossing

Gelukkig hebben wij de schade netjes kunnen herstellen. Heeft u ook schade aan huis? Of heeft u vragen over de herstelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij wat voor u betekenen.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl