Skip to main content

Bij Novanet zijn we gespecialiseerd in veel verschillende reparatiewerkzaamheden. Van spotschade op een aanrecht, een gat in een bad, tot aan opengebroken kozijnen. Onze herstelmeesters kunnen het allemaal (on)zichtbaar repareren. Naast deze bekende werkzaamheden krijgen wij regelmatig bijzondere aanvragen, zoals laatst waarbij inbraak had gezorgd voor schade aan het metselwerk.

Ondanks dat er in de afgelopen periode een stuk minder inbraken waren gemeld dan normaal (volkskrant, 2020), kregen wij een reparatieaanvraag binnen na een inbraak op een boerderij, waarbij meerdere bakstenen waren afgebroken. Wij zijn ingeschakeld om dit te komen herstellen.

Schade aan metselwerk

Door de inbrekers was er flink wat geweld gebruikt om bij de boerderij naar binnen te komen. Zo was met een koevoet de deur helemaal opengebroken, het gevolg was schade aan het metselwerk. Door dit geweld zijn er namelijk meerdere bakstenen uit de muur gebroken. De klant wilde dit vanzelfsprekend zo snel mogelijk gerepareerd hebben, zodat zij niet langer worden herinnerd aan deze nare inbraak.

Zodoende kwam onze herstelmeester Theo ter plaatsen om de schade te repareren. Theo maakte gebruik van onze speciale spotrepair techniek, waarbij afgebroken stukken netjes worden opgevuld. Vervolgens worden deze nauwkeurig ingekleurd, waardoor er nagenoeg geen kleurverschil te zien is met de rest van de muur. Uiteindelijk leidde dit weer tot een tevreden klant.

Heeft u ook een bijzondere schade en wilt u dit (on)zichtbaar gerepareerd hebben? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons via info@novanet.nl voor onze reparatiemogelijkheden.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.n

Schade metselwerk
Baksteen schade
Baksteen hersteld