Skip to main content

Novanet is een expert op het gebied van de reparatie van wastafels. Dagelijks zijn wij bezig met het repareren van diverse beschadigingen aan wastafels en douchbakken. Wij repareren voornamelijk vlekken, krassen, deuken, gaten of afgebroken stukken. Dit kunnen wij op vrijwel alle materialen. Zo repareren wij dagelijks wastafels van keramiek, composiet, kunststof, acryl en natuursteen. Onze projectleiders maken een offerte op basis van de door u aangeleverde foto’s. Als deze akkoord is plannen wij een afspraak in.

Hoe gaan wij te werk bij het repareren van wastafels?

Novanet herstelt schade aan de wastafel door gebruik te maken van onze spotrepair techniek. Dit houdt in dat onze herstelmeester de schade op locatie, plaatselijk gaat herstellen. Iedere schade is uniek, daarom hebben wij tal van reparatietechnieken om schades te herstellen. Al deze reparatietechnieken hebben wel hetzelfde uitgangspunt. De schade (on)zichtbaar repareren, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Alle reparaties hebben minimaal dezelfde kwaliteit als de originele materialen, wij geven hier ook altijd 3 jaar garantie op.

Bij gaten in de wastafel en afgebroken stukken vullen wij de schade altijd eerst op met onze zelfontwikkelde vulling. Deze vulling maakt het gat dicht of vult het afgebroken hoekje aan. Deze vulling heeft altijd minimaal dezelfde kwaliteit als het originele materiaal. Na het aanbrengen van de vulling brengen wij deze op kleur, wanneer nodig brengen wij hierna ook nog de juiste glansgraad aan. Hierdoor wordt de reparatie onzichtbaar.

Schade wasbak 1
Schade hersteld wasbak 1

Krassen en vlekken in de wastafel/douchebak kunnen vaak hersteld worden door het oppervlak te polijsten. Door het licht polijsten van de krassen verdwijnen de krassen en/of vlekken en wordt tegelijkertijd de stevigheid in de bak teruggebracht.

Schade wasbak 2
Schade hersteld wasbak 2

Duurzame oplossing

Herstellen is een stuk minder belastend voor het milieu dan vervangen. Daarom is de keuze voor een reparatie van beschadigde onderdelen altijd de meest duurzame oplossing. Daarnaast zijn al onze producten FSC- gecertificeerd en zijn wij partner van stichting groen. Zo dragen wij als bedrijf bij aan een beter milieu.