Skip to main content

BRANDSCHADE DOOR THEELICHT

Op het 18 jaar oude HPL aanrechtblad is een theelicht doorgebrand, wat resulteerde in een brandplek van ongeveer 15 bij 15 cm. De gedupeerde is erg gehecht aan het blad en wilde geen ander model hebben. De leverancier van de keuken is echter failliet, waardoor haar blad niet meer leverbaar is. De enige optie is het partieel herstellen van de schade, Novanet is ingeschakeld om dit uit te voeren.

Ondanks dat de schade groter is dan dat wij normaal herstellen met onze spotrepair methode, ging onze specialist naar locatie om te herstellen. Eenmaal aangekomen concludeerde onze herstelmeester dat de schade niet alleen erg groot is, maar ook diep. Het vuur is namelijk door zowel de bovenste laag HPL als de laag daaronder gebrand. Al met al een flinke schade!

Schoeischade aanrechtblad
Schroeischade aanrechtblad

Desalniettemin ging onze specialist aan de slag. Het was voor hem de eerste keer dat hij zo een grote schade ging herstellen, maar hij verwachtte dat het hem goed zou lukken. Allereerst heeft hij het gat groter gemaakt voor een betere binding. Vervolgens is de schade opgevuld met vulmiddel en weer vlak geschuurd. Hierna kon hij de vulling beschilderen. De herstelmeester heeft de kleur exact nagemaakt en is begonnen met het beschilderen van de vulling. Zeer zorgvuldig heeft hij de structuur en kleuren van het aanrechtblad nagemaakt. Dit is zo goed gelukt dat je nu helemaal niks meer van het 15 bij 15 cm gat ziet. Echt vakmanschap als je het ons vraagt!

Aanrechtblad proces
Aanrechtblad hersteld

Totaaloplossing

De gedupeerde was erg blij met het herstel van Novanet. Ze kon haar geliefde keuken behouden en binnen enkele uren kon zij hier zelfs alweer gebruik van maken. Heeft u ook schade aan huis? Of heeft u vragen over de herstelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij wat voor u betekenen.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl