Skip to main content

Ieder jaar geven Nederlanders veel geld uit aan vuurwerk. Vorig jaar is er zo’n 68 miljoen euro aan besteed! Vuurwerk heeft iets betoverends, is prachtig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Begin dit jaar maakte het Verbond van Verzekeraars bekend dat er in nieuwjaarsnacht voor ruim 13 miljoen euro schade aangericht was aan huizen en auto’s en er belandden ongeveer 500 mensen met ernstig letsel in het ziekenhuis.

VUURWERKSCHADE AAN KOZIJNEN!

Elk jaar weer ontvangt Novanet rondom de jaarwisseling tientallen schademeldingen aan aluminium- en kunststof kozijnen. Er hoeft maar een vuurwerkpot om te vallen, een vuurpijl richting een huis te worden afgestoken of een rotje in een kozijn terecht te komen. Het kan ons allemaal overkomen. Afgelopen jaar ontvingen wij opvallend veel schademeldingen als gevolg van vuurpijlen die in een hor voor een raam verstrikt raakte. Met als gevolg, enorme brand- en schroeischade aan het kozijn.

SCHROEISCHADE NOVANET REPAREERT VUURWERKSCHADES AAN KOZIJNEN

Mocht dit één van uw klanten overkomen, dan staat Novanet klaar om de vuurwerkschade te herstellen. Of het nu gaat om een beschadiging als gevolg van een vuurwerkbom, omgevallen vuurwerk of een uit de koers geraakte vuurpijl: Novanet heeft voor ieder type schade een passende oplossing. Zo’n 95% van de schademeldingen kan hersteld worden. Kan het kozijn niet gerepareerd worden? Dan verzorgt Novanet ook het vervangen van het kozijn.

Hierbij nog een paar tips voor een veilige en hopelijk een schadevrije jaarwisseling:

  • Houd ramen en deuren dicht, zo vliegt er geen vuurwerk naar binnen.
  • Sterretjes lijken onschuldig, maar we raden aan deze buiten af te steken.
  • Niet thuis? Zet een emmer gevuld met water onder de brievenbus: je weet maar nooit.
  • Haal de horren voor je raam weg. Zo blijft er geen vuurwerk steken!
  • Haal brandbare spullen uit de tuin en berg deze binnen op.
  • Zet afvalcontainers en prullenbakken zoveel mogelijk binnen.
  • Tot slot: Of je nu zelf vuurwerk afsteekt of als omstander geniet van deze magie, zet altijd een vuurwerkbril op.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl

Vuurwerkschade