Skip to main content

Let op! Stijging van inbraakschades verwacht

In een eerdere editie van de nieuwsbrief  gaven wij aan dat er opmerkelijk minder meldingen waren van inbraken. Dit kwam doordat wij noodgedwongen massaal thuis moesten blijven. De afgelopen weken zijn de inbrekers echter weer actiever geworden.

Zo zijn het aantal postcodegebieden met een hoog inbraakrisico in de afgelopen weken ruim verdubbeld (Telegraaf, 2020). Volgens Sybren van der Velden, projectleider woninginbraak bij de nationale politie, komt dit doordat mensen er weer vaker op uittrekken. De verwachting is dat het aantal inbraken komende periode blijft stijgen.

Ons team, met 70 enthousiasten medewerkers, staat klaar om uw klanten te helpen. Zij herstellen op gepassioneerde wijze inbraakschade aan houten, aluminium en kunststof kozijnen en deuren. Ook zijn onze monteurs opgeleid tot het herstellen van sluitwerk.

Ongeacht de omvang van de schade kunt u bij ons terecht. Als wij het herstel niet verantwoord vinden kan kunnen wij desgewenst nieuw leveren en monteren. Dit doen wij met ons eigen montageteam.

Vragen over de herstelmogelijkheden en/of het aanvragen van een offerte? Neem contact met ons op via info@novanet.nl of app naar+31686854864

Kozijn reparatie na schade