fbpx

Vanuit Novanet wensen wij iedereen een gezond en voorspoedig 2019. We hopen natuurlijk dat u gezellige en bovenal schadevrije feestdagen achter de rug hebt.

Afgelopen jaarwisseling is nogal roerig geweest. Rond deze periode ontvangen we bij Novanet ieder jaar veel meldingen van schades aan woningen en kozijnen veroorzaakt door vuurwerk. Tot nu toe blijken wij deze schades gelukkig goed te kunnen herstellen. Het aantal schades dit jaar is echter opvallend hoger dan voorgaande jaren wat direct te maken heeft met het debacle in Scheveningen.

Het jaarlijkse vreugdevuur is hier gruwelijk uit de hand is gelopen. Door de samenloop van omstandigheden ontstond een vonkenregen waarbij neerdalend brandende stukken houtskool voor een angstige situatie zorgen en veel schade hebben aangericht aan woningen in de achtergelegen wijk.  Veel van de schademeldingen betroffen schroeischades aan kunststof en aluminium ramen, deuren en vensterbanken. In veel gevallen is het niet nodig de kozijnen gelijk af te schrijven. Sterker nog, wij gaan ervan uit dat 95% van deze schades herstelbaar zijn.

Ook nu staan wij voor u klaar om de sporen van deze angstaanjagende gebeurtenis zo snel mogelijk uit te wissen.

Aanvragen van herstel of beoordelingen kunt indienen via info@novanet.nl.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl

Vreugdevuur Scheveningen
Kozijnschade door vreugdevuur Scheveningen