Skip to main content

KERST MET NOVANET

De feestdagen staan alweer voor de deur. En ondanks dat deze kerst heel anders zal verlopen dan gebruikelijk, blijft het optuigen en versieren van de kerstboom gelukkig wel onveranderd. Dit stukje groen maakt de huiskamer een stuk gezelliger en brengt gelijk het echte kerstgevoel met zich mee. Toch zien wij dat deze mooie boom ook vaak een oorzaak van schade is.

SCHADE DOOR OMGEVALLEN KERSTBOOM

Zorg ervoor dat de boom goed stevig in de pot of standaard staat. Zeker als u een hond of een kat in huis heeft. Zo kreeg Novanet onlangs een opdracht binnen doordat een prachtige boom was omgevallen en terecht was gekomen tegen de deur met een behoorlijke deuk als gevolg. De schade leende zich gelukkig goed om middels een van onze spotrepairmethodes hersteld te worden. De klant was hier zo tevreden over dat ze ons later nog opbelde om te vertellen hoe blij ze was met het afgeleverde werk. Dat is natuurlijk leuk om te horen, maar het is nog mooier als herstel helemaal niet nodig is. Vergeet dus niet goed te controleren of uw boom stevig in de houder staat.

Kerstboom
Schade deur
Deur hersteld

SCHADE DOOR OMGEVALLEN KERSTBOOM

Bij Novanet zien we na het kerstfeest regelmatig waterschade aan een vloer voorbij komen. In de meeste gevallen komt dit doordat de kerstboomstandaard of -houder toch niet zo waterdicht is als vooraf gedacht, dit kan vervelende vlekken veroorzaken aan de vloer. Vaak wordt dit pas ontdekt nadat de boom is weggehaald. Gelukkig kan dit makkelijk voorkomen worden door een waterdichte schaal onder de kerstboom te zetten. Vergeet dit dus niet!

HIERONDER TWEE VOORBEELDEN VAN WATERSCHADES DOOR DE KERSTBOOM

Waterschade aan parketvloer

Witte vlekken vloer
Parketvloer hersteld

Waterschade aan gietvloer

Gietvloer schade 1
Gietvloer hersteld 1

HOUD HET VEILIG EN GENIET VAN DE FEESTDAGEN!

Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar. Maar bovenal wensen wij u hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar toe!