fbpx

Een groot gedeelte van onze herstelwerkzaamheden op het gebied van vloeren is het repareren van kleine en grote schades aan linoleum vloeren. Linoleum is goedkoop materiaal wat vaak gebruikt wordt in grotere ruimtes. Doordat het goedkoper is, is het ook kwetsbaarder voor schades zoals krassen en deuken.

SPECIALITEIT NOVANET

Novanet repareert deze schades aan linoleum vloeren op een dagelijkse basis. We worden daarvoor ingeschakeld door aannemers, leveranciers, woningbouwcorporaties, architecten en verzekeraars. Onze monteurs weten als geen ander deze schades te repareren alsof het nooit eerder bestaan heeft. Ze worden geselecteerd op hun gevoel voor kleur en getraind om hun oog voor de juiste kleurstelling verder te ontwikkelen. Daarvoor hebben we onze Novanet Academy opgezet om onze monteurs verder te trainen.

LINOLEUM REPAREREN VERSUS VERVANGEN

Grote en kleine schades, optische plekken of diepe gaten. Alle schades aan linoleum vloeren zijn door onze monteurs te repareren. Een reparatie van de linoleum vloer bespaart u geld, doordat u niet meteen de gehele vloer hoeft te vernieuwen. Maar ook het repareren van de linoleum vloer in plaats van het aanschaffen van een nieuwe vloer bespaart tijd en gedoe.

Zie hier onze nieuwe schadehersteller Peter aan het werk:

Bent u benieuwd hoe zo’n reparatie in z’n werk gaat? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerreparatieS voor uw bedrijf en welke soorten vloeren we nog meer herstellen? Neem dan een kijkje op onze pagina over vloerreparaties.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl

Linoleum vloerreparatie door novanet