Skip to main content

Een groot gedeelte van onze herstelwerkzaamheden op het gebied van vloeren is het repareren van schades aan linoleum. Linoleum is een goedkoop materiaal dat vaak gebruikt wordt voor vloeren in grote ruimtes. Doordat het goedkoper is, is het ook kwetsbaarder voor schades zoals krassen en deuken.

SPECIALITEIT NOVANET

Novanet repareert schades aan linoleum vloeren op een dagelijkse basis. Onder andere aannemers, leveranciers, woningbouwcorporaties, architecten, verzekeraars en particulieren schakelen ons hiervoor in. Onze monteurs weten als geen ander de schade te repareren alsof het nooit bestaan heeft. Wij selecteren hen op hun gevoel voor kleur en trainen ze om hun oog voor de juiste kleurstelling verder te ontwikkelen. Daarvoor hebben wij onze Novanet Academy opgezet.

LINOLEUM REPAREREN VERSUS VERVANGEN

Grote en kleine schades, optische plekken of diepe gaten. Onze monteurs kunnen vrijwel alle schades aan de linoleum vloer repareren. Met een reparatie van de linoleum vloer bespaart u geld, daarnaast bespaart een hoop tijd en gedoe, omdat je de hele vloer dan niet hoeft te vervangen.

Bent u benieuwd hoe zo’n reparatie in z’n werk gaat? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerreparatie ’s voor u of uw bedrijf en welke soorten vloeren we nog meer herstellen? Neem dan een kijkje op onze pagina over vloerreparaties.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl

Linoleum vloerreparatie door novanet