Voor diegenen onder ons die wel eens een verbouwing hebben meegemaakt, klinkt het volgende verschijnsel zeer waarschijnlijk bekend in de horen; onderaannemers of klusjesmannen die stuk voor stuk vakwerk verrichten, maar waarbij de onderlinge communicatie allesbehalve soepel verloopt.

De timmerman geeft geen duidelijke einddatum voor het afronden van zijn werkzaamheden op, waardoor de stukadoor twee dagen te vroeg op de stoep staat. Of een schilder die beweerd dat het de taak van de stukadoor is de wanden glad te schuren om ze verfklaar te maken, terwijl de stukadoor weer naar de schilder wijst. Wanneer u zelf over enige bouwtechnische kennis beschikt, dan kunt u de werkzaamheden redelijkerwijs wel coördineren, maar wanneer dit niet het geval is bent u aan de (bouw)goden overgeleverd. Novanet herkent deze problematiek en heeft daarom in duurzame relaties met collega onderaannemers geïnvesteerd.

EFFICIËNTE SCHADEAFHANDELING DANKZIJ PARTNERNETWERK

Novanet is aangesloten bij diverse schadeherstelnetwerken. Dankzij intensieve samenwerking met andere specialisten binnen de schadeherstelbranche, zorgen wij ervoor dat uw schadeafhandeling zo efficiënt en voorspoedig mogelijk verloopt en dat overlast tot het absolute minimum wordt beperkt. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld in samenwerking met een aannemingsbedrijf, een badkamerschade bij een ouder echtpaar hersteld. In de betreffende badkamer was, door een lekkage, waterschade ontstaan. Onze partner was als eerste ter plaatste en heeft, zonder daarbij de halve badkamer af te breken, een gaatje geboord in de koof. Het vermoeden bestond dat de lekkage op deze plaats was ontstaan. Dit vermoeden bleek inderdaad juist en de aannemer was in staat de lekkage te repareren zonder hiervoor al te veel bijkomende overlast te hoeven veroorzaken. Onze partner heeft vervolgens direct Novanet ingeschakeld om de schade aan de tegels te herstellen. De reparaties konden op deze manier binnen no-time uitgevoerd worden, wat voor onze klant in minimale overlast resulteerde.

TEGELREPARATIE MET KLEURHERSTEL

Vaak wordt gedacht dat bij schade aan wandtegels, het noodzakelijk is het bestaande tegelwerk te vervangen. Naast dat deze manier van herstellen vrij kostbaar is, brengt het ook de nodige ongemakken met zich mee. Zo is het nog maar de vraag of de tegels uit de specifieke serie nog wel leverbaar zijn en als dit al het geval is, gaan er vaak weken overheen voordat de tegels ook daadwerkelijk geleverd worden. Novanet heeft hier een effectief en kostenbesparend alternatief voor ontwikkeld. Met de schadeherstelwijze die Novanet hanteert, wordt de bestaande schade zodanig weggewerkt dat deze nagenoeg onzichtbaar is. Het vulmateriaal dat bovendien wordt gebruikt, is van dusdanige kwaliteit dat de tegel in sterkte wordt hersteld en de beschadiging geen zwakke plek blijft vormen. Ter afwerking wordt een (hoogwaardige) lak aangebracht, die uiterst nauwkeurig op kleur wordt gemaakt zodat deze overeenkomt met de bestaande tegelkleur. Omdat dit vrij specialistisch werk betreft, is het voor de monteurs van Novanet een vereiste om kennis van kleur te hebben. U kunt zich daarom waarschijnlijk wel voorstellen dat onze monteurs iedere herstelde schade, hoe klein of groot deze ook is, als een klein meesterwerk beschouwen.

Heeft u ook een uitzonderlijke schade? Neem contact op met onze klantenservice en zie welke maatwerk oplossing Novanet kan bieden om uw schade te verhelpen.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl

On-spot tegelwand reparatie
On-spot tegelwand reparatie
On-spot tegelwand reparatie