Skip to main content

Diegene die weleens een verbouwing hebben meegemaakt zijn waarschijnlijk bekend met het volgende. Onderaannemers of klusjesmannen die beide vakwerk verrichten, maar de onderlinge communicatie is allesbehalve soepel.

De timmerman geeft geen duidelijke einddatum voor zijn werkzaamheden op, waardoor de stukadoor twee dagen te vroeg op de stoep staat. Of een schilder die beweerd dat het de taak van de stukadoor is de wanden glad te schuren, terwijl de stukadoor weer naar de schilder wijst. Wanneer uzelf over enige bouwtechnische kennis beschikt, kunt u de werkzaamheden redelijkerwijs wel coördineren. Wanneer dit niet het geval is bent u aan de (bouw)goden overgeleverd. Novanet herkent deze problematiek en heeft daarom in relaties met collega onderaannemers geïnvesteerd.

EFFICIËNTE SCHADEAFHANDELING DANKZIJ PARTNERNETWERK

Novanet is aangesloten bij diverse schadeherstelnetwerken. Dankzij  samenwerking met andere specialisten binnen de branche, zorgen wij voor een efficiënt en flexibel herstel van de schade. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld in samenwerking met een aannemingsbedrijf, een badkamerschade bij een ouder echtpaar hersteld. In de betreffende badkamer was waterschade ontstaan. Onze partner was als eerste ter plaatste en heeft een gaatje geboord in de koof. Het vermoeden bestond dat de lekkage op deze plaats was ontstaan. Dit vermoeden bleek inderdaad juist en de aannemer was in staat de lekkage te repareren. Onze partner heeft vervolgens direct Novanet ingeschakeld om de schade aan de tegels te herstellen. De reparaties konden op deze manier binnen no-time uitgevoerd worden, wat voor onze klant in minimale overlast resulteerde.

TEGELREPARATIE MET KLEURHERSTEL

Vaak wordt gedacht dat bij schade aan wandtegels, het noodzakelijk is het tegelwerk te vervangen. Door de schadeherstelwijze die Novanet hanteert is dit niet nodig. Novanet werkt de schade weg zodat deze (nagenoeg) onzichtbaar is, en zonder dat de tegels verwijdert worden. Het vulmateriaal dat we gebruik is van dusdanige kwaliteit dat de beschadiging geen zwakke plek blijft vormen. Ter afwerking brengen we een (hoogwaardige) lak aan, die onze herstelmeester eerst uiterst nauwkeurig op kleur maakt. Dit betreft  specialistisch werk, het is dus voor de monteurs van Novanet een vereiste om kennis van kleur te hebben.

Wilt u ook een efficiënt en flexibel herstel van uw schade? Neem contact op met onze klantenservice en zie welke maatwerk oplossing Novanet kan bieden om uw schade te verhelpen.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl

On-spot tegelwand reparatie
On-spot tegelwand reparatie
On-spot tegelwand reparatie