Skip to main content

Na 5 jaar van research komt Novanet met een betrouwbare folietechniek op de markt die heel interessant is voor schade-experts, verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en architecten. Deze techniek is kostenbesparend, minder tijdrovend én duurzaam. Nog té vaak worden verkleurde kunststof kozijnen door brand of kozijnen met loslatende folie door weersinvloeden compleet afgeschreven.

DUURZAME OPLOSSING

Volgens Novanet is dat niet nodig. We bieden een duurzame oplossing. De kosten voor het aanbrengen van de folie staan niet in verhouding met de kosten voor het vernieuwen van de kozijnen. Onze gecertificeerde monteurs komen langs op locatie en zijn een paar uur later klaar met de klus. Daarnaast verlengt de folie de levensduur van de kozijnen met tientallen jaren. Het ziet er namelijk weer uit als nieuw.

ALS NIEUW!

Maar niet alleen op het gebied van schadeherstel biedt de folie techniek voordelen. Beeldt u maar eens in wat zo’n nieuwe folie kan doen aan de uitstraling van een huis of kantorencomplex? Een geheel nieuwe styling van uw pand! Wij zijn gecertificeerd partner van verschillende folie fabrikanten. Dat biedt ons de mogelijkheid om te kiezen uit een groot scala aan folies, waardoor wij altijd de meest passende folie kunnen aanbieden. Variërend van gladde folies tot verschillende houtnerffolies. Bij schade aan uw folie kunt u altijd bij ons terecht!

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de voordelen van de folietechniek? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Novanet, mooi opgelost.

Novanet Herstelmeesters
Bel 030 – 241 64 64
Mail info@novanet.nl

Folietechniek voor repareren kozijnen