Skip to main content

COVID-19 treft onze maatschappij hard. Het laat zowel privé als zakelijk flinke sporen achter. Ook Novanet houdt de ontwikkelingen rondom het corona virus nauw in de gaten en neemt continu maatregelen op basis van de richtlijnen van het RIVM.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

Betreft onze dienstverlening verandert er voor u weinig. Wij vinden het echter belangrijk om goed samen te werken met onze opdrachtgevers in deze lastige periode. Om zo de impact op onze sector en onze klanten zo veel mogelijk in te dammen.

De dienstverlening van Novanet blijft doorgaan, zoals u van ons gewend bent. Wij hebben een corona crisis team samengesteld die dagelijks de werkomstandigheden evalueert en daar nodig bijstelt.

De volgende voorzorgsmaatregelen hebben wij inmiddels getroffen. De bezetting op kantoor en werkplaats is drastisch naar beneden gesteld. Er zijn mobiele werkplekken gecreëerd, zodat onze collega’s van kantoor waar mogelijk thuis werken. Wij zijn gewoon bereikbaar via ons vaste nummer 030-2416464. Tevens wordt iedereen gewezen op de individuele maatregelen die genomen kunnen worden ter preventie van het virus.

Er zijn voldoende desinfectiemiddelen voorradig voor de herstelmeesters die bij jullie klanten komen. Bovendien wordt de klant vóór elke afspraak gebeld en geïnformeerd naar eventuele griepklachten. Mocht één van onze herstelmeesters onverhoopt toch op een klant met ogenschijnlijke griep- of luchtwegproblemen stuiten, dan dient dit direct te worden gemeld en mag werk worden geweigerd. Er wordt dan uiteraard direct een nieuwe afspraak gemaakt.

Klanten tekenen geen werkbon meer af. Zij ontvangen na het afronden van de klus direct een e-mail met een werkbon, waarop het volgende staat vermeld:

“In verband met het COVID-19 virus (Corona virus) is deze werkbon niet via de tablet ondertekend, maar bent u mondeling akkoord gegaan.”

Op deze manier kunnen wij operationeel blijven én de gezondheid van ons team waarborgen.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Experts die enkel nog telefonisch zo goed mogelijk trachten hun werk te doen, bieden wij extra ondersteuning over onze herstelmogelijkheden. Heeft u belang bij onze telefonische ondersteuning? Laat het ons weten en neem contact op via info@novanet.nl.