REVIEWS

ERVARINGEN VAN ONZE KLANT

Op deze pagina leest u wat andere mensen hebben ervaren met Novanet. Wij zijn erg blij met complimenten of feedback: en daarom laten we u graag zien wat anderen van onze dienst vinden. Wilt u ook een beoordeling achterlaten? Dat is meer dan welkom! Zo weten wij ook wat u van onze service of dienst vindt. U kunt onderaan deze pagina een review insturen.

Boven verwachting het eindresultaat.Fantatisch hersteld.Met recht mag Wim zichzelf Herstelmeester noemen.

Fam Jansen

Brandplek op ons aanrechtblad. Wim Grooten heeft het gerepareerd. Het was boven verwachting: zo prachtig vakkundig gedaan. We zien helemaal niet s meer van de beschadiging. Een kunstenaar is het! We zijn erg onder de indruk!

Olga V

Afgelopen vrijdag heeft Gijsbert onze voordeur gerepareerd. Onze grote complimenten, het lijkt of we gewoon een hele nieuwe voordeur hebben! De reparatie is zeer vakkundig uitgevoerd en niks was hem teveel! Heeft ontzettend netjes gewerkt en alles opgeruimd. Niets dan lof, we zijn zeer tevreden!!

Karin Rombouts

Goedemiddag, op 29 juli heeft een van jullie medewerkers, Roman Meihandoest, mijn keukenblad gerepareerd. Zeer snel, netjes en vakkundig werk afgeleverd. Totaal onzichtbaar waar het te repareren plekje zat. Mijn complimenten voor deze man! Daarbij was hij ook zeer vriendelijk en respectvol naar mij toe. Roman verdiend een dikke pluim! Met vriendelijke groet, Magda Krouwel

Magda Krouwel

Aanrechtblad vakkundig gerepareerd. Vakwerk!
Wim en een stagiaire hebben netjes gewerkt en alles weer keurig achtergelaten. Waren super vriendelijk.
Een aanrader! Blij mee.

Van der laan

Gisteren is Theo hier geweest voor reparatie op een plek waar een tak door het dak was gegaan tijdens de valwind in Leersum op 18 juni j.l. het is echt "amazing" wat hij voor elkaar heeft gekregen. Ik kan werkelijk niets terugvinden van de schade. Bijna eng.... Hans Klok is er niets bij!

Ace Witten

Uitstekende kwaliteit van reparatie, maar nog beter was de service van Wilco. Hij dacht mee en gaf echt het gevoel een stapje extra te willen doen voor de klant en om een goede mooie keuken achter te laten.

Mike van Amerongen

goedemorgen,
uw monteur is net weer weg
een heel aardige man, die de plek heeft weggewerkt zoals ik niet had durven hopen. echt geweldig
dank u zeer

Jan

Goedemiddag, vandaag is mijn nieuwe kozijn geplaatst door Ron, Daniel en Gerard. En bij deze wil ik graag mijn complimenten geven, wat een vaklui! Hoewel ze de hele dag op elkaar lopen te vitten, hebben we samen een geweldige dag gehad. Helaas ben ik wel genoodzaakt om boodschappen te doen, de heren lusten graag wat. Maar nogmaals mijn complimenten, en de hartelijke groeten van een tevreden klant.

Annette de Boer

Ik wil u en uw organisatie een groot compliment maken voor de voortreffelijke service en afhandeling van deze schade! De monteur was vriendelijk en heeft keurig werk geleverd, de afspraakbevestiging en de gehele verdere communicatie verdienen een dikke pluim. Namens mijn moeder heel hartelijk bedankt, ik heb mijn complimenten over uw organisatie ook laten overbrengen naar de verzekeraar, zodat zij ook weten dat ze met de juiste organisatie in zee zijn gegaan.

Roger Losekoot

Vakwerk van de Heer Wim, schade aan laminaat vloer super weg gewerkt. Vakwerk.!!

Nildo Scoop

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Eber. Enorm vriendelijk en goed in zijn vak.

Sven Rickli

Puberette liet nepnagellijm vallen op mijn vloer, niet kleine plekjes, maar de NOVANET-meneer heeft net alles weggehaald. Superblij mee!

Jessica van Heuvelen

Novanet heeft zowel ons metalen zonnescherm waarvan de poedercoating beschadigd was als onze kunststof kozijnen hersteld. Vriendelijke en kundige medewerkers, en de schades zijn perfect hersteld! Zelfs toen de folie bij het kozijn toch niet helemaal goed gepakt had en na half jaar bubbels vertoonden, hebben ze dit kostenloos vervangen én namen zelf contact op om de afspraak in te plannen zodra het weer het qua temperatuur weer toeliet. Super tevreden dus!

Nynke

Onlangs was uw medewerker Marissa bij ons om schade aan het aanrechtblad te herstellen. Ongelooflijk wat ze heeft gedaan..werkelijk niets meer van te zien. Ook heel leuk hoe ze alles van het proces vertelde. Complimenten👍👍👍

Gerard

Vandaag heeft uw monteur Igor onze keramische parket vloer hersteld, echt fantastisch werk geleverd. Schade die is ontstaan doordat er een zwaar puntig voorwerp is opgevallen is niet meer zichtbaar. Ik raad Novanet te zeerste aan voor spotrepair van een vloer.

Arie van de Lagemaat

Gewledig hoe mijn keukenwand is hersteld door u vakkundige vriendelijke monteur. Er is niets meer van te zien. Bedankt

Helmie van Dijk

Afgelopen woensdag heeft een van uw medewerkers, Ron, mijn schuifpui na beschadiging door een inbraak gerepareerd. Ik wil u en hem mijn waardering laten weten voor de combinatie van vakmanschap en zorgvuldigheid. Mijn hartelijke dank daarvoor.

Mart Meeske

Bij deze bedankt voor het goede afhandelen van onze schade aan het aanrechtblad. Het is helemaal goed gekomen,de heren hebben een pracht stukje werk afgeleverd. Alles mooi schoon en goed afgewerkt. Zij verdienen een dikke duim om hoog. Onze complimenten daarvoor. Dat wilde ik even melden.

Janny Morren

Mijn bad is gerepareerd, geweldig! Zeer vakkundig en een zeer vriendelijke monteur.
Dank u wel.

Elly

Uw medewerker heeft vandaag uitstekend werk heeft verricht. Onze buiten – achterdeur ziet er weer als nieuw uit. Hij werkte niet alleen deskundig en secuur maar is ook nog een leuke kerel die Uw bedrijf goed vertegenwoordigt.

Joop Span

Goedemiddag, dinsdag 6 december heeft een medewerker van jullie, Igor, bij ons een composieten aanrechtblad gerepareerd. Dit naar onze tevredenheid, bedankt! Daarnaast heeft hij adviezen en tips gegeven over het gebruik van het aanrechtblad en o.a. uitgelegd wat composiet is en hoe het (niet) gerepareerd kan worden. Dit voegt iets toe aan jullie goede service vinden wij!

Willem

Omdat tegenwoordig de mensen nogal vlug op hun achterpoten staan om te reclameren, wens ik dit nu eens te doen om lof te betuigen. Vandaag kreeg ik jullie ploeg op bezoek om reparaties uit te voeren aan de keukenkozijn welke was beschadigd door een inbraak. Ik ben 100% tevreden van deze mensen welke zich op zeer professionele manier hebben ingezet om de schade te herstellen, en ze in toestand te brengen dat er totaal niets meer van te zien is. Dit is nog eens vakmanschap. Waarvoor mijn dank.

Papee

Ik wilde een compliment geven over hoe de schadeherstel bij mijn keuken is gegaan. De werk en jullie medewerkers waren hoog professioneel, netjes, op tijd, en aangenaam. Ik wist dat ik in goede handen was met Sjoerd en Chris. Alweer mijn complimenten.

Stephen

Enkele vloertegels in de badkamer waren zwaar beschadigd. De tegels zijn prachtig bijgekleurd en houden zich heel goed. Als je het niet weet zie je het niet. Ik ben er heel tevreden over.

Titia Gerritzen

Gisteren heeft uw medewerker, Gijs, ons kozijn na een inbraakpoging uitstekend hersteld. Het werkt allemaal weer naar behoren. Wij bewonderen zijn vakmanschap en doorzettingsvermogen, dat het allemaal gelukt is ondanks de felle regenbuien. Onze complimenten voor deze kundige medewerker!

Onno

Vandaag is Igor bij ons geweest. Wat zijn wij blij, hij heeft het top hersteld. Ook uiterst vriendelijk en correct. Als je zag wat het met de vorige man was en nu? Prachtig werk. Een pluim voor Igor!

Edwin & Annika

Gisteren is Gijsbert hier geweest voor de reparatie van het bad. Complimenten voor de uitvoering en voor de zorg voor de de klant door Gijsbert! Wij zijn zeer tevreden!

Guus & Christien

Vorige week heeft Gijsbert onze douchebak hersteld. Complimenten voor jullie dat jullie mensen in dienst hebben met gouden handenen

Familie van Dijk

LAAT OOK UW REVIEW ACHTER