VLOER REPARATIE

Schade aan uw vloer? Kleine spotschade, zoals een schroeiplek, een deuk of een kras in uw houten vloer repareren we snel, waarbij het voor ons van belang is dat de originele uitstraling behouden blijft. Heeft u laminaat, parket, vinyl, kurk, grindvloer, plavuizen, kalkzandsteen, marmoleum, gietvloer, natuursteen, vloertegels of synthetische / wollen vloerbedekking? Onze spotrepair methode is toepasbaar op bijna elke vloer reparatie.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Puberette liet nepnagellijm vallen op mijn vloer, niet kleine plekjes, maar de NOVANET-meneer heeft net alles weggehaald. Superblij mee!

Jessica van Heuvelen

Vandaag is Igor bij ons geweest. Wat zijn wij blij, hij heeft het top hersteld. Ook uiterst vriendelijk en correct. Als je zag wat het met de vorige man was en nu? Prachtig werk. Een pluim voor Igor!

Edwin & Annika

Vakwerk van de Heer Wim, schade aan laminaat vloer super weg gewerkt. Vakwerk.!!

Nildo Scoop

OOG VOOR MATERIAAL

Bij Novanet erkennen we de unieke samenstelling van elk materiaal. We begrijpen dat elke materiaalsoort uniek is en elke vloersoort een eigen hersteloplossing nodig heeft. Doordat we voor elk materiaal opzoek gaan naar een eigen reparatietechniek, kunnen we waarborgen dat er een kwalitatief hoogstaande oplossing geleverd wordt. Onze reparaties worden altijd uitgevoerd met materialen die minimaal van dezelfde kwaliteit zijn als de vloer. Op deze manier kunnen wij altijd een passend herstel aanbieden.

SPOTREPAIR

Onze spotrepair methode is toepasbaar op bijna elk denkbaar materiaal. Van parket reparatie tot het repareren van uw gietvloer. Elke vloer heeft unieke eigenschappen en vereist op maat ontwikkelde reparatie methodes. Deze methodes ontwikkelen en herontwikkelen we in onze Novanet Academy, waar we naast bijscholing ook onze eigen materialen ontwikkelen. In de loop van de jaren hebben we steeds meer reparatietechnieken ontwikkeld, waardoor we steeds meer materialen kunnen herstellen. Heeft u ook spotschade aan uw vloer, maar staat uw materiaalsoort er niet bij? Neem dan contact met ons op om te zien welke mogelijkheden er zijn voor uw vloer reparatie.