VERSTERK ONS TEAM VAN HERSTELMEESTERS

Voor onze afdeling geveltechniek zijn wij op zoek naar gedreven mensen. Heb jij gevoel voor kleur, vind je het prettig om direct met de klant in contact te staan, heb je geen hekel aan autorijden én wil je jouw skills verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als monteur geveltechniek voer je voornamelijk reparaties uit aan kozijnen van kunststof en aluminium die beschadigd zijn geraakt als gevolg van bijvoorbeeld inbraak of brand. Je voert deze reparaties zelfstandig uit bij klanten in heel Nederland. Aangezien iedere beschadiging weer anders is, komt jouw creativiteit en technisch inzicht bij het verhelpen van deze schade goed van pas.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die graag het vak schadeherstel aan kozijnen willen leren. Heb je nog geen ervaring, maar wel inzicht en motivatie? Wij leiden jou graag op tot een meester in herstel in onze Novanet Academy. Heb je al ervaring in service en onderhoud van kozijnen? Dan werkt dit in je voordeel! Of ben je schilder en op zoek naar meer afwisselingen in je werk, dan pas je ook zeker in ons team. Ook carrosserieherstellers zijn bij ons van harte welkom! Ervaren schadeherstellers nodigen wij uiteraard ook graag uit om te solliciteren.

WIL JIJ DIT OOK KUNNEN?

Inbraakschade aan kozijn
Gerepareerd kozijn

Word jij onze nieuwe herstelmeester? Solliciteer hieronder. Bij vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ons bereiken op  030-241 6464 of info@novanet.nl.

Novanet De Herstelmeesters