SANITAIR REPARATIE

Bad reparatie of douchebak reparatie nodig? Het repareren van beschadigingen aan uw sanitair kan Novanet als geen ander. Voor kleine beschadigingen aan uw sanitair gebruiken we de spotrepair methode. Dit is het ‘slim repareren’ van kleine beschadigingen waarbij de oppervlakte zo min mogelijk wordt bewerkt. Het is een uiterst kostenbesparende en duurzame manier van herstellen. Een sanitair reparatie door Novanet herstelt uw badkamer onzichtbaar en snel.

Spotrepair sanitair

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Enkele vloertegels in de badkamer waren zwaar beschadigd. De tegels zijn prachtig bijgekleurd en houden zich heel goed. Als je het niet weet zie je het niet. Ik ben er heel tevreden over.

Titia Gerritzen

Mijn bad is gerepareerd, geweldig! Zeer vakkundig en een zeer vriendelijke monteur.
Dank u wel.

Elly

Gisteren is Gijsbert hier geweest voor de reparatie van het bad. Complimenten voor de uitvoering en voor de zorg voor de de klant door Gijsbert! Wij zijn zeer tevreden!

Guus & Christien

OOG VOOR MATERIAAL

Bij Novanet erkennen we de unieke samenstelling van elk materiaal. We begrijpen dat iedere materiaalsoort uniek is en een eigen reparatieoplossing nodig heeft. Doordat we voor elk materiaal opzoek gaan naar een individuele techniek, kunnen we waarborgen dat er een kwalitatief hoogstaande oplossing geleverd wordt.

DE VOORDELEN VAN SPOTREPAIR

De voordelen van deze spotrepair techniek blijven onze klanten verbazen. We rijden bij u voor en herstellen de schade binnen enkele uren op locatie. Daardoor blijft de overlast voor u beperkt. Binnen enkele uren is uw lelijke schade namelijk onzichtbaar hersteld. Niet alleen het snelle handelen en de minimale overlast zijn pluspunten van deze spotrepair techniek. Daarnaast is deze methode duurzaam en kostenbesparend. U hoeft namelijk geen nieuwe producten te vervangen en aan te schaffen. De kosten voor uw sanitair reparatie vallen daarmee vele malen lager uit.