MEUBELREPARATIE

Met spotrepair worden kleinere spotschades aan houten meubilair op locatie zo goed als nieuw hersteld. Door brandschade,  spotschade, waterschade of opleverschade raakt uw geliefde meubilair beschadigd. Bent u bang dat uw meubilair onherstelbaar beschadigd is geraakt en dat u beter op zoek kan naar nieuw meubilair? U kunt ons inschakelen bij meubelreparatie van eigenlijk iedere schade aan uw houten meubilair, zoals schroeiplekjes, deuken en krassen. Deze schades aan uw meubilair worden op vakkundige wijze zo goed als onzichtbaar hersteld. Uitgangspunt hierbij is dan ook het terugbrengen van de originele uitstraling na beschadiging. Onze klanten zijn keer op keer verbaasd over de eindresultaten van deze verfijnde schadehersteltechniek voor meubels.

Spotschade door wijnglas

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Ik wil u en uw organisatie een groot compliment maken voor de voortreffelijke service en afhandeling van deze schade! De monteur was vriendelijk en heeft keurig werk geleverd, de afspraakbevestiging en de gehele verdere communicatie verdienen een dikke pluim. Namens mijn moeder heel hartelijk bedankt, ik heb mijn complimenten over uw organisatie ook laten overbrengen naar de verzekeraar, zodat zij ook weten dat ze met de juiste organisatie in zee zijn gegaan.

Roger Losekoot

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Eber. Enorm vriendelijk en goed in zijn vak.

Sven Rickli

REPARATIES OP MAAT

Onze spotrepair methodes zijn toepasbaar op bijna alle denkbare materialen. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en dit vereist op maat ontwikkelde reparatie technieken. Deze technieken ontwikkelen we in onze Novanet Academy, waar we continue bezig zijn onze huidige technieken te verbeteren en nieuwe technieken te bedenken. Daarnaast ontwikkelen we ook onze eigen materialen. Zo hebben we onze eigen laklijn op de markt gebracht, waardoor we nóg beter deze reparaties onzichtbaar kunnen herstellen.

Onze reparatietechnieken zijn te omschrijven als kostenbesparend en duurzaam; u hoeft immers geen nieuwe meubels aan te schaffen. Doordat we bij u langskomen op locatie en daar de schade repareren, is de overlast voor u tot een minimum beperkt. We begrijpen dat het voor u al vervelend genoeg is dat uw geliefde meubilair beschadigd geraakt is.

DUURZAAM EN INNOVATIEF MET SPOTREPAIR

Onze klanten staan altijd weer versteld van de snelheid en precisie waarmee we schades herstellen. Onze vakkundige manier van meubelreparatie zorgt er voor dat men ons, ondanks de schade, graag weer terugziet. Onze service wordt daarmee beoordeeld met een gemiddelde van 8,6 en daar zijn we ontzettend trots op.