KOZIJN REPARATIE

Bij inbraakschade, brandschade, hagelschade of opleveringsschade aan uw kozijn wordt vaak meteen gedacht aan complete vervanging in plaats van kozijn reparatie. Niets is minder waar! Onze klanten worden dagelijks verrast met kostenbesparende en onzichtbare oplossingen. Onze vakmensen komen binnen enkele dagen langs op locatie voor onzichtbaar schadeherstel van uw kozijn en binnen enkele uren is uw lelijke schade onzichtbaar gerepareerd. Een oplossing om uw kozijnen te herstellen met minimale overlast en maximale kostenbesparing. 95% van de aanvragen kunnen wij repareren. Als dan toch blijkt dat reparatie niet meer mogelijk is, dan vervangen we het kozijn. Ongeacht welk merk kozijn het is. Zo kunt u altijd op onze service rekenen.

24/7  service voor noodafdichting
Buiten kantoortijden om verzorgt Novanet tijdelijke oplossingen om opengebroken deuren en ramen te dichten met de service die u van Novanet gewend bent.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Omdat tegenwoordig de mensen nogal vlug op hun achterpoten staan om te reclameren, wens ik dit nu eens te doen om lof te betuigen. Vandaag kreeg ik jullie ploeg op bezoek om reparaties uit te voeren aan de keukenkozijn welke was beschadigd door een inbraak. Ik ben 100% tevreden van deze mensen welke zich op zeer professionele manier hebben ingezet om de schade te herstellen, en ze in toestand te brengen dat er totaal niets meer van te zien is. Dit is nog eens vakmanschap. Waarvoor mijn dank.

Papee

Gisteren heeft uw medewerker, Gijs, ons kozijn na een inbraakpoging uitstekend hersteld. Het werkt allemaal weer naar behoren. Wij bewonderen zijn vakmanschap en doorzettingsvermogen, dat het allemaal gelukt is ondanks de felle regenbuien. Onze complimenten voor deze kundige medewerker!

Onno

Graag wil ik laten weten dat het herstel van mijn kozijnen naar volle tevredenheid is verlopen en de klus binnen de geschatte 4 werkdagen is geklaard. Dank voor de afdeling planning dat het nog voor mijn aanstaande verhuizing kon worden ingepland.

Ik heb kennis gemaakt met uw 4 werknemers uit alle windstreken van Nederland; Utrecht, Almere, Den Haag en Zwolle. Zonder uitzondering waren zij goed gehumeurd, makkelijk benaderbaar, altijd bereid uitleg te geven of vragen te beantwoorden, werklustig en beleefd. Zij leken mij zeer vakbekwaam en gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten. Iedere dag is de boel opgeruimd en schoon achter gelaten. En ..... heel fijn ...... geen schetterende muziek.

Wim Heinen

DUURZAME INNOVATIE OPLOSSINGEN VOOR KOZIJN REPARATIES OP LOCATIE

Voor ons is geen schade hetzelfde, iedere reparatie is dan ook weer anders. Het repareren van een schade aan een kunststof kozijn is geen machinewerk. Onze vakmensen worden daarom constant bijgeschoold om de nieuwste reparatietechnieken te gebruiken. Wij bieden voor alle mogelijke situaties een duurzame oplossing, ongeacht het materiaal of de ouderdom van het kozijn. Of het nu gaat om een 15 jaar oud opengebroken kozijn waarbij het aluminium is omgebogen, of een recent geïnstalleerd kunststof kozijn waarbij het materiaal is uitgebroken.

LAK- EN SPUITTECHNIEKEN

Voor het op locatie herstellen van kozijnen met uiteenlopende beschadigen hebben we diverse innovatie oplossingen ontwikkeld. Denk aan speciaal ontwikkelde duurzame lak- en spuittechnieken die kwalitatief gelijk zijn aan de originele afwerking. We kunnen bij uw kozijn reparatie zelfs structuren in de lak aanbrengen en in dezelfde laagdikte.

RENOLIT FOLIE

Is de folie van uw kozijn beschadigd? Dan vervangen we de folie met Renolit folie. Zo wordt het kozijn altijd weer in originele staat teruggebracht. Met deze techniek kunnen we bijvoorbeeld gevelpanelen in een liftschaft voorzien van een folie. We zijn gecertificeerd partner van Renolit.