KEUKEN REPARATIE

Bent u op zoek naar een reparatiebedrijf voor uw keuken? Door brandschade, leidinglekkage of vlam in de pan is uw keuken beschadigd? De schade is vervelend, maar het vervangen van de gehele keuken is te rigoureus. Bovendien geeft het vervangen van de keuken behoorlijk wat overlast en is het zeer belastend voor het milieu. Dan krijgt u van uw keukenleverancier ook nog te horen dat de onderdelen van de keuken niet meer leverbaar zijn. Of u weet simpelweg niet waar de keuken gekocht is omdat de keuken al in de woning aanwezig was tijdens de aankoop van de woning. Novanet biedt de uitkomst voor uw keuken reparatie. Elk aanrechtblad of keukenkastje wordt onzichtbaar gerepareerd.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Goedemiddag, dinsdag 6 december heeft een medewerker van jullie, Igor, bij ons een composieten aanrechtblad gerepareerd. Dit naar onze tevredenheid, bedankt! Daarnaast heeft hij adviezen en tips gegeven over het gebruik van het aanrechtblad en o.a. uitgelegd wat composiet is en hoe het (niet) gerepareerd kan worden. Dit voegt iets toe aan jullie goede service vinden wij!

Willem

Ik wilde een compliment geven over hoe de schadeherstel bij mijn keuken is gegaan. De werk en jullie medewerkers waren hoog professioneel, netjes, op tijd, en aangenaam. Ik wist dat ik in goede handen was met Sjoerd en Chris. Alweer mijn complimenten.

Stephen

Bij deze bedankt voor het goede afhandelen van onze schade aan het aanrechtblad. Het is helemaal goed gekomen,de heren hebben een pracht stukje werk afgeleverd. Alles mooi schoon en goed afgewerkt. Zij verdienen een dikke duim om hoog. Onze complimenten daarvoor. Dat wilde ik even melden.

Janny Morren

DE GROOTTE VAN DE KEUKEN SCHADE

Afhankelijk van de grootte van de schade komen we bij u langs op locatie om de schade daar ter plekke te repareren. Zo kunnen we vaak snel ter plekke uw aanrechtblad repareren. Binnen enkele uren kunnen onze gecertificeerde vakmensen zo’n lelijke schade al onzichtbaar herstellen, zodat u minimale overlast ervaart.

Is de schade in de keuken te groot dan meten we de beschadigde onderdelen op en reproduceren deze bij ons op het hoofdkantoor in Utrecht. We maken het beschadigde onderdeel in dezelfde stijl na in onze studio. Uiteraard wordt dit altijd met u gecommuniceerd, zodat u ook van ons weet hoe lang het proces in beslag zal nemen. Daarmee bespaart u natuurlijk aanzienlijk doordat u niet de gehele keuken of het keukenblad hoeft te vervangen!

REPAREREN EN (RE)PRODUCEREN

Gelukkig biedt Novanet uitkomst. Wij repareren en maken keukenonderdelen na in de juiste kleur en het juiste design. De ouderdom van de keuken is voor ons geen enkele belemmering. Wij kunnen iedere schade van ieder soort materiaal aan keukenkasten, keukendeuren en aanrechtbladen herstellen. Ook bijbehorend keukenapparatuur wordt door ons vervangen.