ACTUALITEITEN

De laatste trends 
Als marktleider op het gebied van reparaties en schadeherstel brengen we u graag op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste producten en overig nieuws. Blijf deze pagina in de gaten houden als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen bij Novanet.

Flexibel schadeherstel on-spot!

Flexibel schadeherstel on-spot!

Voor diegenen onder ons die wel eens een verbouwing hebben meegemaakt, klinkt het volgende verschijnsel zeer waarschijnlijk bekend in de horen; onderaannemers of klusjesmannen die stuk voor stuk vakwerk verrichten, maar waarbij de onderlinge communicatie allesbehalve soepel verloopt.

(more…)

November 1, 2018 0

Onderwaterschade herstel

Onderwaterschade herstel

Buiten vallen de bladeren van de bomen. De dagen worden korter en kouder. De zomer lijkt mijlenver weg. Toch is het nog helemaal niet zo lang geleden dat we nog buiten konden barbecueën, genietend van het heerlijke warme weer. Bij Novanet blikken we terug op de zomer van 2018, de zomer waarbij geen einde aan de hitte leek te komen en menig gazon er verdord en vergeeld bij lag.

(more…)

October 25, 2018 0

Linoleum vloeren laat u repareren door Novanet!

Linoleum vloeren laat u repareren door Novanet!

Een groot gedeelte van onze herstelwerkzaamheden op het gebied van vloeren is het repareren van kleine en grote schades aan linoleum vloeren. Linoleum is goedkoop materiaal wat vaak gebruikt wordt in grotere ruimtes. Doordat het goedkoper is, is het ook kwetsbaarder voor schades zoals krassen en deuken.

(more…)

March 13, 2018 0

Ieder jaar weer tientallen meldingen van vuurwerkschade

Ieder jaar weer tientallen meldingen van vuurwerkschade

Ieder jaar geven Nederlanders veel geld uit aan vuurwerk. Vorig jaar is er zo’n 68 miljoen euro aan besteed! Vuurwerk heeft iets betoverends, is prachtig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Begin dit jaar maakte het Verbond van Verzekeraars bekend dat er in nieuwjaarsnacht voor ruim 13 miljoen euro schade aangericht was aan huizen en auto’s en er belandden ongeveer 500 mensen met ernstig letsel in het ziekenhuis.
Lees meer

December 22, 2017 0

Novanet lanceert: de Novanet Academy

Novanet lanceert: de Novanet Academy

Sinds kort heeft Novanet haar eigen leerbedrijf gelanceerd, de Novanet Academy. Het intern opleiden van onze medewerkers doen we al vanaf dag één, maar in dit nieuwe jasje willen we meer ruchtbaarheid geven aan het ambacht van schade herstel. Wij zien steeds meer technische beroepen uitsterven. Door de vergrijzing komen er steeds minder mensen met een technische opleiding op de arbeidsmarkt en is het ook lastiger geworden voor ons om techneuten uit andere bedrijfstakken te halen (bijv. carrosseriespuiters of meubelherstellers). Daarom hebben wij er voor gekozen een leerbedrijf te worden waar onze medewerkers intensief opgeleid worden tot schadeherstel specialist.
Lees meer

November 15, 2017 0

Interview Risk en Business: Novanet waarschuwt voor tekort aan vakmensen in herstelsector

Interview Risk en Business: Novanet waarschuwt voor tekort aan vakmensen in herstelsector

“Er dreigt mede door de vergrijzing al geruime tijd een tekort te ontstaan aan goede technische vakmensen. Het is wat dat betreft géén ‘5 voor 12’, maar ‘1 voor 12’. Want we hebben als bedrijfstak alleen bestaansrecht als we de beschikking hebben over voldoende ‘goede handjes’. Die noodklok wordt geluid door Robert de Keijzer van het gespecialiseerde schadeherstelbedrijf Novanet in de gisteren verschenen editie van Risk & Business magazine.
Lees meer

October 30, 2017 0

Inbraakschade aan kozijnen, repareren of vervangen?

Inbraakschade aan kozijnen, repareren of vervangen?

Een inbraak zorgt vaak voor veel schade aan een pand. Met buitensporig veel geweld probeert men zich toegang te verschaffen. De schade zal zich daarom vooral concentreren op de kozijnen, zoals (bestaande uit bijvoorbeeld) gaten, omgebogen onderdelen en gebroken scharnieren. Bij dergelijke beschadigingen aan kozijnen denken de meeste mensen al snel aan complete vervanging. U als schade expert hebt gelukkig een veel betere en duurzamere oplossing! Novanet kan namelijk 95% van de aanvragen repareren. Lees meer

October 30, 2017 0

Novanet kleuren!

Novanet kleuren!

We zijn niet de enige partij die Smart Repair aanbiedt, maar wel de eerste met een in eigen huis ontwikkeld laksysteem in de meest voorkomende houttinten. Deze lak is niet alleen kwalitatief beter dan reguliere systemen, maar ook qua kleur levensechter en slijtvaster. Lees meer

November 1, 2016 0

Hoe herstellen we schade aan sanitair?

Hoe herstellen we schade aan sanitair?

Douchekoppen die in het bad vallen! Glazen wanden die spontaan springen! Schroeischade door waxinelichtjes! Vervelende beschadigingen die schade aan sanitair veroorzaken, uiteenlopend van kleine putjes tot grote barsten. Maar is het daarom nodig om de douchebak of het bad te vervangen? Nee! De vakspecialisten van Novanet herstellen dergelijke beschadigingen dagelijks op een vakkundige en onzichtbare wijze. Novanet voert deze werkzaamheden door het hele land uit.

Lees meer

September 15, 2016 0

De folietechniek bij kozijnen

De folietechniek bij kozijnen

Na 5 jaar van research komt Novanet met een betrouwbare folie techniek op de markt die heel interessant is voor schade-experts, verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en architecten. Deze techniek is kostenbesparend, minder tijdrovend én duurzaam. Nog té vaak worden verkleurde kunststof kozijnen door brand of kozijnen met loslatende folie door weersinvloeden compleet afgeschreven. Lees meer

September 2, 2016 1

BLIJF OP DE HOOGTE